Nuffnang saya

Followers

Wednesday, December 7, 2011

Wordless Wednesday ~ 071211

Tajuk buku ialah Riang Ria Dunia Persahabatan, buku bacaan untuk Atikah semasa cuti sekolah.. bawak pergi Johor haritu langsung tak dibacanya...
Terasa nak belilah lagi buku cerita cam gini lagi best pulak sebab tulisan dia terang dan yang penting gambar dia cun giler...



13 comments:

  1. bagus buku ni... ada nilai2 islam

    ReplyDelete
  2. mesti anak dara saya juga akan suka buku ni...since die dah pandai membaca nak beli jgak untuk die.

    ReplyDelete
  3. buku cerita k.. ingatkan buku color2..hehehehe.. bagus gak nih..

    ReplyDelete
  4. beli kt ne buku ni? rasa nak beli kan utk kyra..dia suka buku :)

    ReplyDelete
  5. Haih, nmpk dek adik sy (yg walau nak masuk form 2 tu), mst die suka...haishhh!

    ReplyDelete
  6. nmpk menarik buku nih. nnt bole beli utk anak2 bc.

    ReplyDelete
  7. kalau merah tgk confirm dia suka.pink kaler mmg menarik

    ReplyDelete
  8. menarik, saya belum ada yang ini..:)

    ReplyDelete
  9. menariknyaa...nk crk juga lah :)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang