Nuffnang saya

Followers

Friday, December 16, 2011

Nilai 3 cari baju besar

Suami akak merungut pasal baju kerja dia dah makin kurang... maka kami bergegas ke Nilai 3 yang ada satu kedai bernama Chardon tak silap menjual baju untuk yang bersaiz besar.

Kedai Chardonni sebenarnya adajer kat Sunway Pyramid tapi entahler kenapa suami akakni gemar lagi pergi ke Nilai 3 ini. Namun menurut budak yang jaga kedai tersebut kedai yang Nilai 3 inipun akan ditutup dan akan berpindah ke The Mines. Dekat jer The Mines dengan rumah tapi jarang sangat pergi situ. Kedai kegemaran untuk lelaki yang berbadan besar seperti suami akak juga sebenar ada di butik BOS(Big Of Size), Tesco Shah Alam tapi harga dia lebih mahal sedikit dari kedai Chardon.

Untuk kenangan hari itu bukanlah gambar kedai atau baju yang nak dipertontonkan tapi hanya gambar budak dua orangni yang dah buat kedaitu macam kedai sendiri. Sementara menunggu ayahnya mencari baju bersesuaian lihatlah aksi Atikah dan Azalia:-

Dengan baju Smurfnyer nampak nakal pulak budak dua orangni...

26 comments:

  1. sambil berpimpin tangan mereka berdua (",)

    ReplyDelete
  2. eh suami pun suka bju Chardon nie..tp kitorg g dekat Mines..kedai dia bru bukak kat situ..;)

    ReplyDelete
  3. baju orang laki je ke ada jual kat sini size besar kak??

    ReplyDelete
  4. budak-budak pantang jumpa cermin..hehehe...

    ReplyDelete
  5. wah beraksi di depan cermin, dah macam rumah sendiri yerk... hehe

    ReplyDelete
  6. dah macam aksi iklan oligi coco plak, hehehe

    ReplyDelete
  7. ada agenda lain kot dia suka ke nilai 3 tu.. suruh survey brg2 rumah sekali :)

    ReplyDelete
  8. alalalaaa... tomeynye mereka berduaaa..

    ReplyDelete
  9. ih comel tuh anak :)

    Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM1000, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/

    ReplyDelete
  10. wahhh ke nilai 3 ye kak.. best ni.. kat sana still murah2 ke kak? dah lama gak nani tak singgah nilai 3.. selalu kalau gi bagan lalang pun tak pegi nilai 3.. sbb asben tak nak pegi.. nani teringin nak pegi.. leh jamu2 mata kan.. hihih

    ReplyDelete
  11. teropong..teropong....teropong dia balik...hehehehe

    dua beradik dah mcm kembar dah..

    ReplyDelete
  12. cantik baju smurfs diorang.. hehe.. ok la tu kak diorang x meligat sgt.. kalau anak sy x leh duk lama2 lam kedai.. merengek ajak kuar..

    ReplyDelete
  13. hahaha kdai sndiri kan suka hati lah kan. pndai depa b aksi

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  15. Dulu selalu jgk pegi nilai3..tapi xpernah pulak jmpe kedai name chardon..mmg byk bj utk big size ek?

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang