Nuffnang saya

Saturday, December 10, 2011

Hari sabtu yang kena kerja

Roadshow lagi dan kali ini hanya hari sabtu dan separuh hari kira sangatlah ok.. Kali ini kami masih memilih Puteri Mart sebagai tempat untuk kami mempromosikan yang OSK kini telah dibuka dengan jayanya di Bandar Puchong Jaya.. Kalau datang sini mohler jumpa ngan akak.. di sini macam-macam ada pasar basah dan juga barang seperti kasut, baju, kelengkapan dapur dan sebagainya.
Harapannya petang ini dapat buat xtvt sekeluarga.. teringin nak tengok OMBAK RINDU tapi kesian pulak sebab kalau tengok OMBAK RINDU tak boleh bawak Atikah ngan Azalia.. Fikir lagi..



4 comments:

  1. Zila... kalau macam kakak dah biasa kerja hari sabtu (half-day). Kalau kakak dekat nak juga ke sana dan lihat macam mana Zila buat road-show.

    ReplyDelete
  2. Selamat bekerja. 6 tahun dulu pernah la merasa keje hari sabtu, 2 minggu sekali :)

    ReplyDelete
  3. Dah dekat ni puchong dgn jalan klang lama. Nnt bleh le pegi.

    ReplyDelete
  4. cho..,
    kalo tengok ombak rindu nanti.. review lah yer..

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang