Nuffnang saya

Followers

Thursday, December 8, 2011

Jusco J Card Members' Day

Tempat : Jusco IOI Mall Puchong
Tarikh : 8/12/2011
Xtvt : Shopping dan cuci mata

Semalam masa pergi makan McDonald kat IOI dah terperasan dah ada J Card members' esok maka dah simpan dalam hati kena pergi gak esokni. Jadi persetujuan bersama Rozi dan Hisyam maka kami memanfaatkan waktu makan tengahari untuk pergi kesana.

Sebenarnya teringat pesanan anak akak pagi tadi, belikan water color untuk dia sebab semalam anak jiran sebelah main guna water color tapi diaorang tak kasi dia main.. sedihnya sebab Atikah cakap cam gini " diaorang tak nak bagi Ika sebab kata Ika busuk, adik Ya jer diaorang layan." Sedihjer dengarkan tapi biasalah budak-budak, takper ada salekan.. Ini ditulis sebelum pergi ke Jusco.. Ok...

Yang di bawah ini ditulis selepas pergi Jusco.. Sebenarnya hujan masa kami nak keluar tapi dek kerana semangat yang kuat maka kami bertiga meneruskan hajat. Tempat pertama akak tuju ialah bahagian wanita wow akak dapatlah dua helai baju yang amat berpuas hati sangat. Memang kalau gi shopping mesti punya teringat nak belikan untuk budak dua orangtu so dapatlah gak akak belikan seluar jeans untuk Atikah yang memang dah teramat kurangnya disebabkan dia sangatlah cepat tinggi. Tengok sahajalah hasil rembatan dalam masa yang terhad itu dan batasan masa menyebabkan akak tidak sempat nak belikan water color untuk Atikah....
Inilah semuanya tapi dah tak sempat sebenarnya dengan masa yang cuma ada satu jam memang payah sikitkan tapi okler kalau lagi lama mungkin lagi banyak sebab nampak kasut untuk budak-budak yang 70% macam nak pergi belijer.
Ini pulak 3 helai baju untuk Azalia sahaja. Lepas dah jalan balik baru teringat yang akak terlupa nak belikan Atikah walaupun sehelai sebab memang dalam kepala duk teringat Azalia punya tshirt dah kurang.
Ini seluar jeans yang akak dapat rembat, 1 untuk Azalia dan 2 untuk Atikah jenama Seed..

16 comments:

  1. bestnya jcard day...sukeeeeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  2. Wahh bestnya... Dekat je dengan rumah ni..hehe

    ReplyDelete
  3. shopping terapi untuk wanita..

    ReplyDelete
  4. shopping...best..
    nak tunggu gaji, sempat lg x?
    harap2 sempat ler

    ReplyDelete
  5. see...shopping utk anak2 jer kan..utk maknya takde ke..heheh

    ReplyDelete
  6. wahhh... byknye shopping akak... sy x sempat nk pergi. bz dgn kije. huhuhu...

    ReplyDelete
  7. sale shingga 70%.. wowwwwwwww..bestnyer.. tgu bonus..klo ade rezeki blh la shopping bju utk asya gak..apa2 pon..msti fikir ank gak..he3

    ReplyDelete
  8. Alahaii...ruginya kami. Tadi kita dgn opismate sampai IOI dah pukul 1.30 sbb hujan lebat kan.... Terus gi mkn sbb mmg dh plan nak makan kat Seoul Garden. Patutlah pelik jer tgk parking penuh sangat2. Dah nak balik, baruuu nampak ada JCard Members Day...rugi..rugi...

    ReplyDelete
  9. hari ni kan jcard..hee

    ira xg pon pdhal dkt je..akk sll g iou tu ek?heee..

    ReplyDelete
  10. waahhh...stakat cuci mata pun dah cukup enjoy tu...

    ReplyDelete
  11. uwahh.. camne leh terlepas nih.. isk isk isk

    ReplyDelete
  12. mesti seronok anak2 akak dapat baju dan seluar baru....

    ReplyDelete
  13. Cho Zila...bestnya shopping... hehehe

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang