Nuffnang saya

Followers

Sunday, December 18, 2011

Makan-makan di opis

Acara makan-makan di opis sebelum berakhir 2011 sebab minggu depan ramai yang mula bercuti maka Pizza Domino dan KFC sahaja disebabkan kesuntukan masa untuk pergi makan di luar. Sebab apa kena ada KFC juga? Sebab budak yang nama Hishamtu tak reti makan Pizza dan hanya suka makan ayam, sebab dia yang paling kuat makan terpaksalah dilayan.. jangan marah Hisham...

Pilihan kami adalah Domino's Pizza yang sekarang ini menjadi pilihan berbanding Pizza Hut lagipun masih ada lagi kupon Domino's Pizza yang tidak digunakan...


JuMpA LaGi TaHuN DePaN... moga tahun depan branch kita akan dapat menjana keuntungan yang berganda-ganda dan yang penting semagat berpasukan kita akan lebih baik lagi....



16 comments:

  1. Rindunya nak makan KFC.. adohai.. terliur dibuatnya ^_^


    Salam kenal...

    ReplyDelete
  2. ramai yg cakap domino lagi sedap dari pizza hut tu

    ReplyDelete
  3. domino slalu buat promo kupon2 tu...
    memang berbaloi kalo redeem :)

    ReplyDelete
  4. syoknya..jamuan hjg thn eh.. :)

    syima pun ada kupon dominos lum lg redeem..hehe

    ReplyDelete
  5. suka jugak dominos.. lama tak makan.. yum yum~

    ReplyDelete
  6. bestnyer layan dominos kak... skrg prefer dominos dr pizza hut tp mkn kt pizza hut mcm2 ada nyeh2

    semoga tahun dpn lbh untugn... cayok2

    ReplyDelete
  7. wahhh.. sedapnya kak makan2 dominos pizza kat opis ye.. :) sedap kan makan pizza.. nani suka.. kadang2 kalau order kat opis tu, mesti extra sket utk nani.. eheheh.. :)

    ReplyDelete
  8. perghhh lama tak layan fastfood...

    hi kak zila..esok kite ada sebut nama akan dalm entry terbaru..hehhe tq yer...

    ReplyDelete
  9. di sini pun cerita domino piza.. hehhe..

    ReplyDelete
  10. kalau dominos saya paling suka pizza spicy sambal dia tu....mak aii...meletup punya sedap!!

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang