Nuffnang saya

Followers

Wednesday, December 14, 2011

Wordless Wednesday ~ 14122011

Akak memang gemar sesangat beli buku nota yang kecil dan comel kalau pergi kedai RM2 dan kedai yang seangkatan dengannya. Hobi yang satuni memang membuatkan husband akak selalu geleng kepala dan ini antara buku yang ada kat dalam handbag akak.

L.O.V.E. ~ I will see the best picture in my eyes on the world. Kat sini akak tulisler no phone client yang tidak dapat nak disumbatkan ke dalam handphone semuanya...Ini buku untuk akak tulis macam-macam, kadang-kadang kalau ada idea nak tulis blog misalnya akak terus conteng kat buku yang ini..Ini macam kalau nak tulis kalau tiba-tiba kalau nak koyakkan maalumler kadang-kadang kalau kita jumpa ngan kawan lama tak payahler meng"gagau" mencari kertaskan..Beg kecik kat belakangtu jugak akak akan simpan segala mak nenek cam thumb drive, beg recyle, business card, ubat sakit kepala, pen, isyh banyakler pulakkan... gituler adik akak selalu cakap gini "Choni dalam beg ada beg"...

16 comments:

  1. suka juga tengok mende2 camni, tp taklah terbeli sbb tak terguna pula nanti. cam akak mmg selalu guna, teruskan...

    ReplyDelete
  2. huuu sy pon suke menda2 camni.. aritu gi kedai buku kat opis nih.. adoiyaiiii rambang mata... nasib mahal2.. klu tak.. rembat gak.. klu tak kenang kan buku yg ada tak habis pakai.. byk dah sy usung bawak balik kot...
    comel2.. cantik2... booknote mcm2 rope.. arrrrghh

    ReplyDelete
  3. wah byknya buku..sy dlu suka jgk kumpul buku note yg cover cantik2..tp xtulis pun dlm dia..sbb syg..hihi

    ReplyDelete
  4. comel smuanya. mmng CZ well organise org nya. akk plak jnis yg nk cari bnda mesti gagau punya ;D

    ReplyDelete
  5. Salam kak.

    Comel kan benda2 cmni. HUhu. Saya pulak suka kumpul keychain. Hihi. Tak kra lah keychain mcm mane pun sy tetap simpan :)

    ReplyDelete
  6. Buku2 tu ade jual kat kedai RM2 ke kak?

    ReplyDelete
  7. wah..suka sgt bila tgk benda2 cmni..bkn nk guna pun, tp suka kumpul2..hehe

    ReplyDelete
  8. saya kalo beli buku2 camtuh..bukan guna pon.. sayang sebab comel2..kekeekke

    ReplyDelete
  9. hehe.saya pun suka beli buku kecik2 yang cute2..
    tapi kadang tu koleksi je tak guna pun.keke

    ReplyDelete
  10. Hehehe...kira saratlah kan beg tu... tapi orang kata biar semua ada senang nak guna... anie pun suka simpan buku nota... tapi simpan je...hahaha

    ReplyDelete
  11. memang kalau p kedai alat tulis ni berhabis duit.. ;)

    ReplyDelete
  12. kira beg doraemon la tu yerk.. hehe

    ReplyDelete
  13. comel nyer...

    p/s blog ni ada virus ya?

    ReplyDelete
  14. dah menjangkit perangai mak mertua nampak,semua benda ada dalam beg,itu namanya beg Doreamon :)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang