Nuffnang saya

Tuesday, December 6, 2011

Tidur free di Hotel Good Hope

Terima kasih kepada adik pengantin yang telah memberikan kami penginapan selesa di Hotel Good Hope selama berada di Johor Bahru. Memang tidak menyangkapun yang dia akan membayar bil penginapan kami sebab kami memang ingin ke Johor untuk menghadiri kenduri dan juga dapat gak membawa anak-anak bercuti ke sinikan.. Terima kasih banyak-banyak Afiq moga murah rezeki dan cepat bertemu jodoh boleh ler kami datang JB lagi...

Inilah Afiq yang baik hati menaja penginapan kami di Johor Bahru haritu, jasamu dikenang ok...
Dik Ya ngan adik kesukaan sebab dapat melompat atas katil tanpa bantahan dari ayah dia, ayah takderkan ibu boleh main lompat-lompat..
Sepesen lak gambar budak dua orangni masa suruh posing kat deko krismas hotel yang amat sederhana itu... Sedihker, letihker entahler tak tau...
Kita makan dulu selepas dah tau swimming pool tak leh nak pakai.. Nasi beriani orang kawen yang sangat sedap dan ayam masak ros yang sedap gak dan daging beriani kot pun sedap... tak heran Atikah nak makan lagi.. dan lagi...
Dik Ya ngan hasil yang dapat dari majlis perkahwinan tersebut, thanks Afiq yang juga simpankan kami cenderamata majlis pernikahan sekali. So memang dapat 3 begler jugak...
Dah kolam renang under maintenance kami mandi dalam bilik airjerler tapi nak gak pakai baju renang boleh.. layanjerlerkan...

13 comments:

  1. amboi!! mandi dlm bilik air pun sakan deme.. ;)

    ReplyDelete
  2. tak dapat main kolam mandi air terjun paip pon boleh ler...yg best semangat siap pakai baju mandi tu.

    ReplyDelete
  3. semoga murah rezeki org yg sudi taja hotel tu..

    ReplyDelete
  4. mandi dlm bilik air pun jadilah ye....

    ReplyDelete
  5. baju renang tu pn dah bagi feel mcm dalam kolam.hehe..comel

    ReplyDelete
  6. wah bestnya dapat tajaan free utk penginapan...hehehehhe...

    ReplyDelete
  7. Untungnya diri dpt tido hotel free....hehe.

    ReplyDelete
  8. Untunglah dapat tidur hotel free...seksi budak ni...hihi..

    ReplyDelete
  9. wowieee..dpt free penginapan..mmg berbaloi2x..

    ReplyDelete
  10. mandi kt situ pun jado lah ye! ank2 mmng tak sah klau t.main air ;D

    baik budi sungguh afiq tu ye!

    ReplyDelete
  11. sekali sekala tinggal kat hotel best kan...

    ReplyDelete
  12. besnyee...
    jarang sekali pengantin nak sponsor hotel..

    rezki2..hehe.

    p/s sedih sy.br tau akak pernah kehilangan juga.mudahan semuanya ada hikmahnya...... =p

    ReplyDelete
  13. takper janji feel mcm ada kat kolam2 yang penting.pakai baju mandipun takpe.hehe

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang