Nuffnang saya

Followers

Tuesday, January 6, 2015

Burgerbyte Seri Iskandar Perak

Harini nak bercerita pasal kedai makan lagi...
Untuk pencinta Burger dan masakan omputih memang sesuailah sangat...
Tiap kali balik kampung teringin sangat nak singgah...
Tapi selalunya tak sempatlahkan...
Lagi-lagi masa arwah bapa hidup memang susah nak makan luar...
Biasanya dia dah siapkan stok dalam peti ais lauk kegemaran anak-anaknya...
Kalau teringat arwah bapak memang mengundang air mata...

Jom cerita pasal Burgerbyte yang kini dahpun ada di Seri Iskandar...
Seri Iskandarni dulu sunyi sepi sekarang meriah amat...
Kalau dulu balik kampung sering pergi ke Manjung/Ayer Tawar...
Tapi kini tak lagi kami lebih suka ke Seri Iskandar...
Burgerbyteni selalu orang kaitkan dengan Zizan Raja Lawak...
Akak search di Google katanya rakan kongsi, katanya ada buka Burgerbyte di Damansara...
Yang penting akak nak cerita pasal Burgerbyte di Seri Iskandar....

Gambar yang ada sumbangan adik akak yang 'open table' masa akak tak boleh balik kampung...
Akakpun dah pernah merasa sekali tapi tak ambil gambar...
Ini rupa burger yang entah sapalah punya....
Masa diaorang bergambarni akak ada kelas ... sakitjer hati tengok...
Yerler keluarga akakjer yang takder ...
Gambar dari FACEBOOK BURGERBYTE
Nampak sedapkan... 
Lepasni akak nak try yang ni...
Gambar juga dari FACEBOOK BURGERBYTE
Buat sendiri tentulah lebih sedap... 
Alamat Burgerbyte di Seri Iskandar...
Senang sangat nak cari...

Grilled with Soul...



10 comments:

  1. sedapnye..besar gabak beger ni
    iols mmg pencinta beger2 mcm ni
    nti lau balik perak boleh lah pi sana

    ReplyDelete
  2. Kak Cho, serius sedap, time mood nak makan burger, mmg burgerbyte la jwpnye.. saya penah makan skali... hurm.. kalo de peluang sebelum cuti pantang ni nak makan satu kali lagi burger byte...uhhuuh...

    ReplyDelete
  3. Maaflah, Cho. Burgerbyte ni dah kena banned dengan saya. Ada kisahnya satu entri dalam blog! Poor service. Maybe kat cawangan berdekatan dengan rumah sayalah. Tempat lain saya tak pasti. Dah katanya tak mahu pergi lagi dah Burgerbyte ni, makanya tak boleh nak review lelebih :D Takpalah tak merasa makan burger besar gedabak.....

    ReplyDelete
  4. tak penah try kak....tp kat area sini ada...tgk mengiurkan..boleh try la nanti ni

    ReplyDelete
  5. Saya baruuu saja ke Burgerbyte di Senawang, N9 minggu lepas. Tapi kami cuba steak dengan nasi arab mereka. 2-2 menu ni gagal. Kebetulan, manager dia ambil inisiatif untuk datang bertanya apa kekurangan mereka. Maka kami berbincang cara baik. Lepas ni nak cuba spaghetti dan burger dia pula.

    ReplyDelete
  6. tak pernah try lagi burgerbyte ni. :)

    ReplyDelete
  7. tak penah try lagi burger byte ni ... nampak menarik je

    ReplyDelete
  8. saya selalu jugak ke seri iskandar kalau balik kampung..dah ada burgerbyte rupanya..boleh la singgah nanti..

    ReplyDelete
  9. sib baik i tak gemar burger...
    kalo dak mau meleleh air liur i hehehehhehe

    ReplyDelete
  10. mmg nmpk sedap la akak..
    klo ada kt sini dh lma g ngetest

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang