Nuffnang saya

Followers

Monday, January 5, 2015

Berenang di Pusat Maritim Putrajaya

Kisah cuti sekolah anak-anak...
Sebab teringin sangat nak berenang bawaklah dua orang budak ke sini..
Tapi masatu akakni nak periksa jadinya bawaklah anak jiran sekali...
Mintak tolong dia pantaukan anak-anak...

Pusat Maritim Putrajayani memang tempat yang menarik...
Yang penting kalau musim hujan juga boleh pergi sebab kolam renang yang ada bumbung...
Jadi kalau tak tahu  kemana nak pergi bolehler bawa anak ke sini...

Ini maklumat tentang Kolam Renang di Pusat Maritim Putrajaya....
Banyak aktiviti di sini rupanya...
Bertuah orang yang tinggal di Putrajayani...
No. 1, Jalan P5/5, Precint 5, Putrajaya, 62200
Open 7 days a week ! 

Swimming Pool Sessions

9.00 am - 11.45 am
12.30 pm - 3.15 pm
4.00 pm - 6.45 pm
7.30 pm - 9.45 pm
Jenuh suruh berposing...
Lupa bawak kamera jadinya posing dengan handponejerler....
Pemandangan memang cantik tapi tak bawak kamera...
Itulah rupanya di suruh bergambar...
Tiga orang budak yang gembira...
Memang seronok sangat membaca di sini...
Rasa macam sedang bercuti tapi ambil kesempatan membaca...
Isyh feeling macam orang rajin sesangat...
Azalia memang tak tahan berendam lama sangat...
Hajattu besar tapi tak mampu....

Kalau ada kesempatan memang akan datang ke sini lagi...

18 comments:

  1. tengok macam tak ramai orang tempat ni..nampak selesa..

    ReplyDelete
  2. best tu buat kerja smbil ngadap pemandangan cantik tenang je...

    ReplyDelete
  3. kat pusat sains negara pun boleh kan :)

    ReplyDelete
  4. Memang bertuah org Putrajaya kan....nak naik kuda pun senang, ada pusat equestrian..

    Tempat menunggu ada meja macam tu best la view nya..rasa nak try ke situ :)

    ReplyDelete
  5. Anak2 memang suka berendam Cho Zilla.. jumpa kolam suka lah mereka :)

    ReplyDelete
  6. kat putrajaya ni byk pool kak..rajintak rajin nak pergi jelaa heheeh...lieya biase pergi presint 16 ngan presint 11 sebab kelas budak2 ni kat sini so sambil dieorg belajar swimming dayyan leh main air gak heehehe

    tu le kak, budak2 ni senang jek nak tackle kan..bawak tempat main air sure dieorg hepi...kite pun leh lepak dgn santainyer menikmati view heheeheheh

    hepi new year n salam maulidur rasul ....

    ReplyDelete
  7. OHH... Kak Cho, jenjalan Putrajaya yea... perasan tak bangunan KPM colour coklat sebelah Maritim tu Opis saya... rumah jauh skit la.. kat P15... blom penah bwk twin mandi swimming pool.... nnt la.. tunggu besar skit...takot kalo skrg ni tertelan air kolam je la, heee...

    ReplyDelete
  8. Dh lama xbawak mek gie berendam..nenek mek xbg sbb setiap kali berendam mesti selsema la demam la..hikssss

    ReplyDelete
  9. Tak pernah gi sini lagi, Slalu bawak anak² kat pool area pullman tu.

    ReplyDelete
  10. cuaca panas tu, seronok kalau dapat berendam

    ReplyDelete
  11. penah pi kat belah luar je .. tak penah sampai dlm ....

    ReplyDelete
  12. masa matahari naik memang cantik sangat tempat ni...

    ReplyDelete
  13. kalau bab2 berendam mmg anak2 suka....tapi kat area akak ni xdelah pusat mcm ni...

    ReplyDelete
  14. tak pernah tau kewujudan pusat ni. best jugak ya. tapi jauhlah plak.

    ReplyDelete
  15. mcm2 dah ada kat putrajaya ni xyah g jauh2 hehe

    ReplyDelete
  16. Pernah sampai juga tapi tak pernah mandi di sini. Ini yang dekat dengan Marina Bay, Hotel Pullman tu kan,Cho? Sebab itulah saya sekeluarga suka sangat pergi Putrajaya ni. Banyak tempat nak terjah dan kalau terjah pun tak jemu. Maklumlah 'pencinta alam semulajadi' katanya. Hehehe....

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang