Nuffnang saya

Followers

Wednesday, September 11, 2013

Wordless Wednesday 11/09/2013

Akak suka ambil gambar anak-anak tidur...
Nampak sangat comel... 
 Sangat letih.... 
 Tidur ngan tongkat neneknya...
Adik yang cuba nak ambil tongkat .... 

28 comments:

  1. assalam zila..acik pun suka tengok budak2 tidur..memang comel je kan

    ReplyDelete
  2. memang kak..biler dorang tido, rasa sayu sangat..kesian pon ada..sedih pon ade..
    tapi biler bangun..zee dah start jadi singa..hahaha..kadang geram tau ngan peel memasing..nak2 kalo kecik2 lagi..

    ReplyDelete
  3. nape yang pegang tongkat tu.. hehe

    ReplyDelete
  4. ha'ah comel jer dia tidur..

    samalah dengan saya, kadang2 bila tengok diorang tidur, saya suka cium jugak....

    ReplyDelete
  5. masa dia org tido nmpk lah muka sesuci embun pagi tu...

    ReplyDelete
  6. Comel! Tdo ngan tongkat takut tongkat ilang ke? :)

    ReplyDelete
  7. mcm2 gayakan diarang tido..sura pun ada habit yg sama..suka amik gambo anak2 tido..
    *mesti ngah main2 ngan tongkat tu sampai tertido..comey jer..hihihi*

    ReplyDelete
  8. Muka suci jerk memasing masa tido kan? Haha

    ReplyDelete
  9. mcm2 gaya yek kak... dana pun suke tgk bdk2 tido... tenang je... mcm2 gaya ada

    ReplyDelete
  10. tido dn tongkat nenek pon boleh. nenek fatimah ke?

    ReplyDelete
  11. nmpk sngt tu letihnya....tdo nongkat dagu....:-)

    ReplyDelete
  12. nza pn suka tgk muka ank2 tidur....tenang je.

    ReplyDelete
  13. ada seorg anak buah saya suka benor tidur temangkan kaki mcm big boss ...

    ReplyDelete
  14. yang nak amik tongkat tu jaga2.. kalau terjaga nanti slaah fhm abis gaduh hahahaha..

    Mmg comey :D

    ReplyDelete
  15. wajah plg innocent adalah ketika tidur..mulus gitu

    ReplyDelete
  16. tgk dorang tdo, rasa nak ngantok pulak..hihi

    ReplyDelete
  17. Masa diorang tdo ni muka nampak sangat suci dan mulus kan :D

    ReplyDelete
  18. saya pun suka jugak tengok wajah anak anak time dorang tido.

    agak agaknya le, tima saya tido ada tak suami akak gi jenguk muka saya tu yer...hahahaha

    ReplyDelete
  19. Eh! Sama la kita, M mmg suka snap pict anak tidoq...suka sangat belek wajah my Khalish lama2 time dia tidoq.

    ReplyDelete
  20. alahai...apesal sampi tido ngan tongkat nenek tu?sayang betul ye :)

    ReplyDelete
  21. sy kak klu tgk muka anak tgh tido sayu jer rasa

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang