Nuffnang saya

Followers

Friday, September 20, 2013

Pasta Express Bandar Kinrara

Rasanya tak banyak cerita sangat mingguni mungkin sibuk atau apapun tak tau...
Petang semalam mencuba kedai baru buka di Bandar Kinrara...
PASTA EXPRESS Modern Western Cuisine
Nampak tanda JJCM TV3 depan pintunyer hati dah berkobar-kobar...
Kedai diani tak berapa nak nampak rasanya,
sebab kalau tak pandang betul-betul memang tak perasan ada kedai makan kat situ..
Kedai Pasta Expressni sederet dengan Tadika Genius Aulad dan
Restoran Beryani Gam Johor.
Kiranya kedaini dekat sangat dengan Giant Bandar Kinrara...

Jom tengok gambar yang adajerlerkan...
Kami dah sampai sini ... 
 Atikah yang serabai baru balik dari sekolah terus pergi makan...
Atikah sekolah petang... 
Akak cuma pilih spageti bolognaise.. 
Tiada keberanian nak mencuba menu pasta yang lain... 
 Kids eat free.... 
Ha... ha... pinggan comeljerler... 
Kat kedaini beria-ia dia suruh akak ambil gambar dia..
Akak lak rasa malu nak ambil sebab pelanggan yang ada cuma kami ...

Suami akak ada order deep fried chicken chop tapi akak tak sempatpun nak ambil gambar...
Rasa okler kalau nak ubah selera sebabnya kedai western di Kinrarani memang takdepun kecualiler di food court Giant Kinrara.. Mungkin menu pilihan akak tak betul kot..
Tiba-tiba teringin ngat nak makan kat Victoria Station ataupun Windmill gitu...

Gambar di bawah pulak akak ambil dari FACEBOOK PastaExpressMalaysia ...



13 comments:

  1. Atikah tu mkn sup ke? sedap x mkn situ?

    ReplyDelete
  2. Assalam Kak Cho, saya ni tekak western, hari2 makan western pun takpe, heeee~

    ReplyDelete
  3. Macamana sedak ke spaghetti dia CZ?
    Kalau tekak dah teringin nk makan western tu pegi ajelah....hehe sementara ada selera!

    ReplyDelete
  4. Kakcik dan anak2 selalu makan western food di Moon's Kitchen je. :)

    ReplyDelete
  5. rindu pasta...bila nak masak ni...kalau malas sy g SC jek pon layan...

    ReplyDelete
  6. lawo pinggan sup tuh kak... baru kuar kt jjcm minggu lps kan nih... lenkali akak try yg spageti marinara tu y ek...

    ReplyDelete
  7. sedapnyeeee!
    terliur plak tengok spageti akak tuh.. hehehe

    ReplyDelete
  8. mcm sikit sgt jek speggeti tu.. klau linda mcm tak cukup jek.. hehehe

    ReplyDelete
  9. UNTUK MAKLUMAN : kedai ini telah tiada lagi di Bandar Kinrara

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang