Nuffnang saya

Followers

Wednesday, September 11, 2013

Terima kasih Jarimanistravel

Syiok... syiok.... sebab dapat ole-ole dari :-    jarimanistravel yang baru balik dari Australia..
Terima kasih    jarimanistravel yang ingat pada akak yerk...
Bagijer alamat berdesup sampainyer... 

Harap akakpun akan sampai ke sana juga nanti...

28 comments:

  1. kita pun nak ke sane jugak. jom simpan hajat... >_<

    ReplyDelete
  2. comelnya.... bila agknya dpt ke sana ya..uhuhuhu

    ReplyDelete
  3. ala cutenye..
    emm sayapun teringin nak ke sana ^_^

    ReplyDelete
  4. wah! cantiknya..nak juga jalan2 kesana..hehe:)

    ReplyDelete
  5. Senyum lebarlah anak dara Zila nampak cute-cute ni...

    Tahniah dari kakak...

    ReplyDelete
  6. x dpt pegi dpt hadiah pun jdlah ye
    next time mana tahu dpt pegi sendiri

    ReplyDelete
  7. wah comel!!saya pun nak ke sana jgk kak..simpan impian..

    ReplyDelete
  8. bila la lagi nak ke australia. memang best tp besor sgt kalo tak duduk berminggu2 tak dpt nk jln byk

    ReplyDelete
  9. saya pun ada..dpt ofismate balik dari australia..

    ReplyDelete
  10. sama2 akak..wahh..terharunya..siapkan keluarkan entry khas tu

    ok2...nanti kalau JM ke mana2 lagi JM bagi FM pulak yer..bila akak ambik gambar muka koala ngadap kamera..cam dia tgh tgk JM pulak heeee

    ReplyDelete
  11. bestnya dapat souveneir dari oz..teringin jugak nak pi tapi dalam mimpi :)

    ReplyDelete
  12. Waa.. dah dapat ker? ( kite pun dah dapat..)

    Murah betul rezeki Kak JM ni :D kan?

    ReplyDelete
  13. Nak jugak ke sana suatu hari nanti. entah tercapai ke idak pun ntah le..

    comeynya..

    ReplyDelete
  14. Koala bear yeh CZ mana nak sangkut tu? hehe

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang