Nuffnang saya

Followers

Saturday, September 7, 2013

Comel tapi bahaya

Comel tapi merbahaya..
Merbahaya ker????
Suka tengok kecomelan botol Coco Cola
Budak comelni tak bahaya... 

21 comments:

  1. Memang si comey itu tak bahaya... Ayu gitew;)

    ReplyDelete
  2. Merbahaya bila kandungan gula tinggi. Nnti kena potong kaki. Tidak, tak mauu.. Nauzubillah. Sekali sekala tak pa. :)

    ReplyDelete
  3. biar tengok senyum manis budak comel tu dari tegok manis dari botol comel tuh :)

    ReplyDelete
  4. sgt tepat!!! teman sebolehnya mmg tahan dr terminum.....takutttt!!

    ReplyDelete
  5. Yg atas tu...Comel tapi tak tergoda..
    Yg bawah tu..boleh tergoda, heee

    ReplyDelete
  6. pic bawah tu..mmg comey, tp mmg x bahaya...

    tp atas tu...mmg bahaya....dah agak lama x minumnya...

    ReplyDelete
  7. comel tp bahaya , sebaik kita x suka air ni he eee
    yg bawah tu suka milo ais

    ReplyDelete
  8. budak yg comel mmg tak bahaya..hehe

    ReplyDelete
  9. Yg bawah tu bahaya dekat jelingan matanya..hehe

    Tumpang follow belog..

    ReplyDelete
  10. Coke dah lamer x minum..ololo tomeinyer dier..

    ReplyDelete
  11. mmg bahaya..byk dh kot kita digasak dengan keburukan coca cola..sy mmg dh tak minum dah air gas

    ReplyDelete
  12. hehehe..betul tu..si adik manis kat bawah tu..x bahaya.. ila pun dah lama xminum minuman bergas..skali skala jer.. =)

    ReplyDelete
  13. Coke... very sorry bertahun dah tak minumnyer puuunn....

    ReplyDelete
  14. Mmg comel... tp mmg bahaya kot..lama dah tak minum...belum kawen dl ada la jugak..

    ReplyDelete
  15. merbahaya maksudnya???? sbb air gas eh, sebab gula... sbb botol kaca .. huhuhuhuhu ....

    ReplyDelete
  16. Kadang tu terbabas jugak minum walaupun bahaya....baik minum je milo ais mcm budak comel tu minumkan....kurang bahaya hehe

    ReplyDelete
  17. Dulu susah nak stop minum coca cola nie.. but alhamdulillah dah 5 tahun tak minum.. :D

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang