Nuffnang saya

Followers

Thursday, September 19, 2013

Persediaan sebelum pergi Bina Semangat

Semangattu sentiasa ada tapi tak terbina-bina lagi ...
Itu pasal tempat kerja akak telah menganjurkan "Team building" kepada staffnya..
Sebelum pergi terpaksalah akak melakukan persediaan terlebih dahulu.
Berjaya juga akak melakukan latihan ringan di tempat riadah kegemaran akak... 
 Suka di sini sebab ada tangga yang sangat menguji kekuatan kaki
Syiok tapi memang semput nak sampai atas.. ni pemandangan separuh perjalanan...
Ada juga alat senaman yang lebih akak suka iaitu basikaltu..
Kalau kat rumah akak tak berapa nak penat yang ni kalau buat 10 minitpun dah memadai...

Yang dibawahni bukan persediaan tapi hanya nak tunjukjer.. ha.. ha... 
 Datangler Bandar Puchong Jaya akak belanja mihun kungfuni...
Kedainya sebelah opis akakjer... rasa sedap boleh tahan tak macam biasa akak makan kat tempat lain... 
Makan lak ngan cili padi tu lagi mengaum..
cuma kedaini nyer kungfu takder masukkan seafood hanya ayam.. kot idak lagi best...

27 comments:

  1. bagus ada team building camni..
    boleh rapatkan sesama rakan sekerja.

    sedapnya kak bihun kungfu tu
    apakata bejanja sy nak tak hehe

    ReplyDelete
  2. Jangan bila dah balik, semangat pun hilang...hehehe...

    ReplyDelete
  3. Saya dah pernah g teambuilding kat pulau besar last year, memang best! Memula taknak pergi tapi bila g rasa seronok sangat sampai teringat2..

    ReplyDelete
  4. Bagus team building ni Kak..
    boleh membina semangat berpasukan..
    wah! mihun kungfu tu menggoda...:)

    ReplyDelete
  5. selamat menjalani Team building kak~
    kat tempat keje zura x de xtvt camtuh.. kat opisss jer.. hehehe

    ReplyDelete
  6. assalam zila..acik kalau makan di kedai..belum pernah minta menu yang ada kungfu dihujung tu..he he..asel la goreng2 je

    ReplyDelete
  7. assalam zila..acik kalau makan di kedai..belum pernah minta menu yang ada kungfu dihujung tu..he he..asel la goreng2 je

    ReplyDelete
  8. Sebenarnya kalau dapat terus buat selalu senaman macam tu baik Zila. Jemaah haji digalakkan buat macam ini sebab di sana ibadah banyak memerlukan stamina..

    Beehoon kungfu sedapnya!!

    ReplyDelete
  9. syok gak sesekali pi training ni... asik dok kat ofis je kan...

    ReplyDelete
  10. syoknya tema building.. release minda ye x..

    ReplyDelete
  11. Bestnyer kalau leh kuar wat aktiviti lain...xde la asyik terperok je wat keje...hehe...smangat lps team building pn dh jd lain...

    ReplyDelete
  12. Akak pun kena pergi team building hujung oktober ni Zila tapi idak lak akak membuat persediaan macam zila... bagus zila buat persediaan... akak esok mesti semput dan orang terakhir sampai hehehhe :)

    ReplyDelete
  13. selalu makan kuetiow kungfu.. 1st time tgk mihun kungfu..

    team building.. best dan penat.. hehehe

    ReplyDelete
  14. fuhh terbaik la kak...siap ade persediaan lagi hah...kalo lieya ni mmg main pergi jek, lepas tu time kursus mule laa kaki krem2 hahaahahahahaah.....

    kak, saje buat lieya terliur tgk mihun kungfu akak tu yeak!

    ReplyDelete
  15. best la..lame tak bersenam, kak cho, jgn sebab gi bina smangat baru nak bersenam, kene sentiasa bersenam la.. kan... cis! saya ni pandai ingat kan org lain, tapi diri sendiri tk buat pun. huhuhuhu....

    ReplyDelete
  16. oooooooh ptt lah asik bersenam ke sana sini je kejenyer... nk pg ber bina semangat rupenyer yek

    ReplyDelete
  17. selamat berteam building. best tu timba pengalaman baru

    ReplyDelete
  18. Masa blajar dulu guru pelatih wajib p bina semangat....fuh, kena dera habis-habisan....huhuhu...
    Slamt membina semangat. M8ga jiwa brtmbah kental n tabah.

    ReplyDelete
  19. rajinnye...rietta mls sket bab riadah kat luar...

    ReplyDelete
  20. heeee...gayat pulak teman nengok tangga t....sayup-syup je ke bwh...hehehe..kalo teman tergelongsor situ mmg mcm dugong le tergolek-golek....teman pon berazam nk joging tiap2 hari..tp dpt seminggu sekali je..ater anak murid dh tanya..tcer mengape bdn tcer mcm caterpillar? ada manyak spare tyre...adoooi

    ReplyDelete
  21. Mihum kungfuni?? sedap dulu mee kungfu jer..

    oh nak kuat kan stamina la ni.. bagus la.. klau tidak bila lagi kan :D
    gud luck :D

    ReplyDelete
  22. Bagus kak!!!
    In fact lepas Team Building ni, teruskan semangat bersenam tu...hihihihih...Puchong Jaya tu dekat2 dgn Masjid As Salam terapung tu ke?

    ReplyDelete
  23. terus lapar bila nampak mee tuh . blum mkn lagi nih ...

    ReplyDelete
  24. Betullah ...byk mana pun gi Bina semangat mmg payah nk terbina semangat tu hehe....
    lama dah tak makan kungfu ni CZ....tp ok lagi suka kuew teaw

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang