Nuffnang saya

Followers

Friday, September 20, 2013

Cherengin Hills Convention & Spa Resort

Esok dan lusa akak akan bermandikan peluh dan memerah otak di Cherengin Hills Convention & Spa Resort... Ada 'team building' ler kononnyer. Moga lepas pergi ke sini semua orangpun bolehler dapat sesuatu yang bermanfaat. Ramai yang tak nak pergi tapi 'team building'ni adalah compulsary kecuali dengan alasan yang sangat munasabah.. Akakni sebenarnya excited sebabkan akak sukakan aktiviti alamni lagi-lagi lama dah tak masuk hutan, dapat gi hutan cam ginipun jadiler... Harap akak boleh enjoykan diri... 
Dapat semua gambarni dari laman web rasmi Cherengin Hills 
 Rasanya takler dapat duk dalam bilik sebegini sebabnya
ada indoor dan outdoor... 
 Akakpun tak pernah sampai sini lagi... 
Kalau best bolehler bawak famili pulak...
Harapannya BBQ malamtu kat tepi kolamni ler.. ha.. ha... 

5 comments:

  1. Cantik nyer tempat untuk team building nie..

    BBQ sebelah swimming pool tu mmg best lahh hahaha..

    ReplyDelete
  2. hamboi kakak zila ni jauh jalan ye..blogging je tgk mcm2 dah zila tertinggal story mory ye..mis u kak..

    ReplyDelete
  3. Selamat membina semangat...semooga semangat makin brkobar2....he3x...
    Cantik tmpt tu.

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang