Nuffnang saya

Followers

Monday, September 9, 2013

Posing di Gerai Bergambar ( Photo Booth )

Jom tengok tempat yang menarik perhatian anak-anak masa majlis merisik dan bertunang cik Nadya tempohari iaitu 'Photo Booth' atau Gerai bergambar..
Semuani cik Nadya buat sendiri, cik Nadya ni memang berseni dan kreatif orangnya... 
Akak tengok dalam kamera kemain banyak gambar di sini, budak-budak yang ambil sendiri gambar .. main snapjer "ada aku kesah" katanya kamera digitalkan...
Jom kita tengok gambar yang banyak sangat jadi akak buatkan gambarni bentuk kolaj.
 <<<<<< LITTLE PRINCESS >>>>>
<<<<<<<Preety  Girl>>>>>>>
 <<<< Semuapun seronok berposing harini.. >>>>>
<<<<< Anak-anak comel berposing >>>>
<<<< Gembira semuanya >>>>>
<<< Kanak-kanak memang happy >>>

Trend 'photo booth'pun makin menjadi-jadi sekarangni... nasibler diaorangni pandai buat sendiri so takderler pertambahan kos... tiba-tibajer teringin nak buat cam gini kalau buat majlis hari jadi untuk anak-anak nanti.. 

26 comments:

  1. comei2... mcm2 gaya skrg nih kan kak.... ada2 je idea utk memeriahkan majlis tuh... ngn candy booth lah, ngn photo booth lah, seronok jugak kalu ada masa lyn

    ReplyDelete
  2. berseri juga gambar kita...cantik tambah itu ini...
    seronok nampak...

    ReplyDelete
  3. ha'ah best kan..kanak-kanak yg paling seronok bergambar... kreatif sangat..
    sukesukesuke.. :)

    ReplyDelete
  4. Mcm best juga idea ni...comey jer bila tgk kanak2 riang...:-)

    ReplyDelete
  5. kalo kreatip senang je kan... masalahnya...ku xkreatip..kohkoh..kerastangan ni

    ReplyDelete
  6. setakat ni belum lg attend kenduri kawin yang ada photo booth... wah menarik lah macam tu

    ReplyDelete
  7. rajin bakal mempelai wat photo booth ... habis semua mrk gayakan !

    ReplyDelete
  8. Betullah CZ....makin menjadi jadi.. photo booth ni tapi best dapat posing

    ReplyDelete
  9. Semakin kreatif skrg utk memeriahkan majlis kan... seronok mrk berposing.. ;)

    ReplyDelete
  10. Antara tarikan kalau ada majlis kawen sekarang ni, bertunang pun dah ada jugak. Apa yang penting sebenarnya nak meriahkan majlis...

    ReplyDelete
  11. untung pandai buat sendiri kan..menjimatkan
    kak zu pun teringin jgk nk bergmbr segembira budak budak tu..

    ReplyDelete
  12. kreatifnya n model2nya pn pndai brgaya....

    ReplyDelete
  13. Hi Cho Zila, was at Aziela's blog noticed your callsign busybody over.
    Love the pics here. Can see your gang having a great time. And kids all love having their pics taken.
    Have fu and simpan satu lagu dalam hati.
    Lee.

    ReplyDelete
  14. siap ada photobooth lagi. budak2 kalau snap pic mcm2 gaya haa. comel jea semua

    ReplyDelete
  15. Memang dah jadi trend kan? Kat wedding pun, memang pengantin akan posing free style cam ni.

    ReplyDelete
  16. dah makin besar anak dara ni kan....

    ReplyDelete
  17. seronok bergambar,comel2 semuanya.mmg tgh trend skang.kretif sgt

    ReplyDelete
  18. bestnyeeee!!
    nanti nak buat cam nih jugak lah di hari perkahwinan adik nanti..:)

    ReplyDelete
  19. comel je booth gmbr ni ek...baru cantik nak tgkp gmbr ek..

    ReplyDelete
  20. sy yg menengok pon teruja...kak, baju azalia n atikah mmg cun gile..

    ReplyDelete
  21. Best tu. Majlis merisik pon ada photo booth.

    ReplyDelete
  22. Budak2 sekarang ni dah pandai bergaya depan camera huhuuu.. comey jer :D

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang