Nuffnang saya

Followers

Tuesday, September 24, 2013

Team Building RHBIB KL/Selangor 2013

Layanjer gambar yang agak banyak tapi cukuplah yang adani..
Gambar semasa Team building RHBIB KL/Selangor 2013 yang berlangsung
di Cherengin Hills Resort, Janda Baik...
Seronok dapat jumpa kawan dan banyak benda baru yang boleh belajar..
Jangkaan akak aktiviti agak 'tough' tapi biasa-biasajer..
'Have Fun' kata trainer .... So memang santai...

Lepas mendaftarkan diri.. makan dulu...
Berkumpul di sini dulu... 
Seriusnyer kengkawan akak kat belakangtu...
Rancang strategi, ini semua propa... 
Aktiviti pertama hari ini... 
Yeahh... kami hampir berjaya... 
Ini aktiviti lepas makan tengahari... 
Ini yang paling best sebenarnya...
Bina bot dari kotak...
Tengok!!!! bot grup kami terapung dengan jayanya... tahniah....
Aktiviti hari kedua... rajin belaka grup akakni...
Kawan blogger kita juga... 
Tak sahler kalau tak bergambar di meja makankan...

15 comments:

  1. tgk pun tau best aktiviti tu...syoknya main water colour...lama tak guna...ntah tau lagi ke tak nak guna...dasar tak berseni

    ReplyDelete
  2. Hye sis,

    Dalam bebanyak kursus, kursus team building paLing beshh nak join.. nak2 lak klo organizer jenis santai...

    huhuhuu dengki sbb tahun nih takder kursus team building

    ReplyDelete
  3. mmg fun la.. tgk gambar pun tau best! lautan turqoise...

    ReplyDelete
  4. dr gmbar pun dah tahu mcm mn best nya
    since keje ni company x pnh lak buat gini. huhu

    ReplyDelete
  5. Bestnya kak. dapt kawan, pengalaman dan semangat baru. Saya dah lama tak berpeluang pergi team building. tak dak ape nak.pelawa uhuk!

    ReplyDelete
  6. tak tulis pape pun dah okey..
    gambar ceria sangat.. :D

    ReplyDelete
  7. Team building memang best terutama bila ada aktiviti luar.

    ReplyDelete
  8. Penat bila balik teambuilding ni kan Zilla tapi seronok :)

    ReplyDelete
  9. sesekali join riadah mcm ni best...

    ReplyDelete
  10. Seronok pergi cheringin hills kan..Teringin nak pergi janda baik lagi.

    ReplyDelete
  11. suka tema biru tu semuanyer membiru...seronok la kalo pi kursus gini santai...

    ReplyDelete
  12. meriahnye kursus team building akak ni.///

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang