Nuffnang saya

Followers

Wednesday, September 4, 2013

KFC Delivery

KFCpun sekarang dah ada delivery....
Ada tambahan kos sikit tapi nak berjalantu kira jauh sikit... 
so kita panggiljer.. datanglah dia,,,
Tapi datangnyer lambat sikit.. 
Langsung tak nak bagi baucer atau diskaunker!!
Kalau pizza huttu der gak dapat baucer kalau dia datang lambat...
Nak buat camner KFC tu sangat glamerkan...
 Macamnilah kotaknya...
Pilihan akak haritu set C... 

Boleh tengok menu untuk delivery di sini :- KFC/delivery menu

Untuk menjawab pertanyaan kawan-kawan :-

1) Caj penghataran di sini adalah RM3.. Kami order ramai-ramai tak terasa sangatlah...
2) Makanan tak berapa nak panas sangat.. tapi masih bolehler...
3) Masa diambil  adalah setengah jam... tapi masa akaktu tambahan lagi 15 minit... 

21 comments:

  1. lambat berapa lama tu?nak try order plak.

    ReplyDelete
  2. hahhh??? adakah ini benar?? patutnya semua restoren kat malaysia ni buat delivery. baru la senang untuk org yg malas nak kuar rumah mcm saya ni.

    ReplyDelete
  3. kfc...org demam mcm sy malam tadi bila anak sebut kepsi...sy dengar kek besi...dah jadi bahan gelak anak2.

    nak kuar lunch pun...emmm...minyak naik harga...dah lapar kena gak makan.

    ReplyDelete
  4. salam...
    terigt masa zaman kerja dlu...klu mls kluar lunch mesti call McD delivery...hehehe...slalu salah call...last2 sampai lepas lunch hour....so, mkn la sambil buat kerja...heheheh

    ReplyDelete
  5. wow! KFC pun dah maju gak kan, nak gak delivery Kak Cho, ai, order satu je ke? heehee~

    ReplyDelete
  6. ah..kfc kedekut..

    tapi sedap..sesekali bawak jugak anak2 pegi makan kfc. hehe.. delivery tak pernah lagi..

    ReplyDelete
  7. x pernah lagi order kfc delivery nih..boleh la try pasni..hehe

    ReplyDelete
  8. Pernah order pizza & McD jer KFC belum lagi... hehehe coming soon kot :P

    ReplyDelete
  9. kat sini, sure taj de servis penghantaran..huhu

    ReplyDelete
  10. owh?? ye ke??
    baru tahu ni..kat sini xdop pon lg..sng la lps ni.. xyoh keluor bagai semata-mata nk beli kfc

    ReplyDelete
  11. ada juga ye..lambat juga svcnya ye...hmmm baru lagi tu kot,,

    ReplyDelete
  12. Baru tau ni. Tp rumah liza blkg kfc sajo. Kalo lambat jgk sekeh kepala dia. Hehe..

    ReplyDelete
  13. owh ada kan ..
    kat sini pun ada gak
    tapi dah lama x makan sejak puasa .. hurm ;)

    ReplyDelete
  14. tempat kyo dia charge penghantaran RM4 camtu~ sana camne?

    ReplyDelete
  15. hohohohoi... kfc tu mana2 pun lambat yek.... kalu drive thru nyer lambat giles delivery pun sama... huhuhui

    ReplyDelete
  16. Eh KFC dah ada delivery ke? Baru lg ke dah lama? Panas lg x masa dia htr tu?

    ReplyDelete
  17. wah makin senang skang nk order kan just hujung jari je

    ReplyDelete
  18. makin senang kan..bolehlah kita jimat minyak dgn cara order jer...hehehe

    ReplyDelete
  19. ada delivery dah yer ... tak semua tempat kot !

    ReplyDelete
  20. Tak tau pon KFC dah ade servis delivery ni..kalaulah Kfc depan umah ni buat servis camtu, tak susah2 kitorang nak jalan kaki..hahah

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang