Nuffnang saya

12 September, 2013

Joggingler konon....

Sekarangni tak boleh nak jogging sorang-sorang kalau balik rumah dulu...
Selalu dik Ya nak temankan.. Atikah bersekolah petang tak merasalah...
Balik dari joggingtu siap 'perangat'kan hati akak kononnya dia pergi macam-macam tempat...
Bertuah punya budak... 
Tempatni dekatjer ngan rumah... tak pernah naik sini.. 
Sekarangni kalau posing dah pandai bergaya ...
Kemudahan yang ada di padang permainan tak jauh dari rumah
Yang ini bukan depan rumah akak... 
Kayuh dik Ya kayuh.... 

Kalau rasa nak jogging tanpa dikacau akak mesti terus pergi tanpa perlu balik rumah dulu... Lama betul akak tak jogging sebenarnya . Bila tengok gambar sendiri memang seram ler pulak.. so kenalah berjogging kalau bukan untuk kuruspun mungkin untuk kesihatankan... 
Harini lak akak nak jogging, anak-anak tengah main dengan kawan-kawan...
Terpaksalah mengangkut anak jiran sekali... 
Sekolah Atikahkan cuti seminggu, so petangjer ramailer kawan yang lepak kat rumah... 
Pemandangan kat sini best tau sebab nampak KLCC, Menara KL dan Menara Telekom... 

36 ulasan:

  1. best la kak!! kalo lieyapun tiap2 petang kalo tak ujan sure pi sane....kat putrajaya pun ade gak taman yg ade alat2 tu tapi jauh lak dari umah lieya kak....

    biase la tu kak, ade je care dieorg nak jeleskan antara satu same lain ...nak jadikan punca gaduh heheeheheh

    BalasPadam
  2. wah...mcm sambut cabaran KS1M je ni ;-)

    BalasPadam
  3. Lamanya kakcik tak berjogging...

    BalasPadam
  4. setiap pagi mmg bawa anak pi round satu taman. exercise..

    BalasPadam
  5. takpe atleast ada jugak teman...tklah boring...

    BalasPadam
  6. lepas ni slim lah kakak eh.hehehe

    BalasPadam
  7. Waaah...bestnya. Bila lah saya nak dapat buat macam nie.

    BalasPadam
  8. best kalau dapat kawasan rumah camtu... memang tiap2 petanglah kita akan berjoging.. (cewah kononnyalah..)

    BalasPadam
  9. syoknye jogging.. sambil beriadah kata org kan..

    BalasPadam
  10. cargas dek ya ni tau...
    bestnyer dapat joging gini..

    BalasPadam
  11. Rajin Zila jogging. Ada anak-anak dara jadi peneman best. Kakak rasa bertahun kakak tak beriadah..

    BalasPadam
  12. syioknyaa..lama toi yui tak jogging..huhu

    BalasPadam
  13. mn gambo maknya jongging..ehe

    BalasPadam
  14. Rajin jugak akak berjogging.. Myra dah lama tak jogging..hehee

    BalasPadam
  15. seronok kalau jogging ramai-ramai... tak lah rasa bosan sangat.

    BalasPadam
  16. best klau weekend ja p joging.. mmg sihat kan :)
    nureen dh lama x joging.. asyik bz jerr memanjang

    BalasPadam
  17. bestnyer kak dkt ngn tmn permainan, pastu dkt lak ngn mcm bukit2 tuh... boleh la naik situ konon2 nk kuarkan peluh kan...

    BalasPadam
  18. teringin nak jogging tapi separuh jalan saja...tak larat pulak..

    BalasPadam
  19. Dah lama tak bersenam..padahal nak jogging tak susah pun tapi tulah..sebab penyakit M tu dh menguasai diri..nak buek camno..huhuh

    BalasPadam
  20. Rajin nya anak dara berjogging..bagus lah..sy ni pun dah lama tak jogging..rasa badan berat je..:)

    BalasPadam
  21. akak da berjogging ye...jeles ni..lagi best bila ade geng..semangat skit

    BalasPadam
  22. wah.. dah dapat bakar lemak nampaknya.

    adei..lama nau tak jogging.

    BalasPadam
  23. jogging ke bergambar?. hihi.. gurau je ye.. memang syok kalau dapat jogging, boleh keluarkan peluh..

    BalasPadam
  24. Sy dh lama x joging....biasanya pun sy berjalan je....x larat la nak lari....penat...heeehe.....

    BalasPadam
  25. Bestnya Kalau dapat beriadah sihatkan badan camni..Rindunya saat dedulu...

    BalasPadam
  26. wah seronoknyer dpt joggging2 mcam ni !

    BalasPadam
  27. bestnya akak dpt berjoging. kami ni balik malam sgt smp tak dapat tengok matahari. rasa cam x best je sebb rasa kehidupan tak sihat lgsung..

    BalasPadam
  28. saya pon dah lama gile tak jogging. Kena start balik ni. Takleh jadi, takkan akak je yg nak sihat. Heheh. Skrg ni kalo saya jalan pun dah semput.

    BalasPadam
  29. kenapa lah dekat shah alam takde taman yang ade alat senaman cam tuh. ke ade??

    teringin nak guna alat2 senaman tuh.. nak beli sendirik tak mampu.. huhuhuhu

    BalasPadam
  30. Okje nak gak jogging tapi tak de kawan CA...meh kita join sekali!

    BalasPadam
  31. Best la berjoging dgn view yg lawa..

    BalasPadam
  32. bestnyerrr jogging tp sy pemalas skit nk jogging hihihi

    BalasPadam
  33. jarang dah berjogging..lemak pn semakin bertambah..ya la..best pemandangannya..syok duduk bersantai2 kan

    BalasPadam
  34. wah..bergaya sungguh!!

    hehe.kalau auntie lah kena jog,mau semput..hehe

    BalasPadam

Nuffnang oh Nuffnang