Nuffnang saya

Followers

Tuesday, September 24, 2013

Kegunaan Lobak dan Limau Nipis

Jom Mencuba!!!
KREDIT kepada Majalah RAPI...
Dua harini sakit kepala di tambahkan dengan sistem 'down' semalam...
Jadinya mood yang membuak-buakpun terus 'down'...
Sabojerler entry ringkas cam ginipun okler...
Minum cam gini memang sedapkan... Lagiler kalau letak dalam peti ais... 
Tapi tak mudah nak singkirkan lemak yang dah lama ada dalam badan akakni... 

15 comments:

  1. kat rumah saya banyak lobak..hehehe nak try lah.. thanks for sharing ^_^

    ReplyDelete
  2. Bole cuba ni...mmg bhn2 pun senang nak dapatnya..kak..sy save picnya ye...:-)

    ReplyDelete
  3. yg kurg lemak ni x blh la minum selalu yer.. hehehe

    ReplyDelete
  4. macam best jer kalau try..
    habis la limau nipis kat pokok mak aku hahaha :p

    ReplyDelete
  5. selalu kite buat limau nipis/kasturi je

    lobak kite x suke hihi

    ReplyDelete
  6. owhh yer ker?? tq kak.. kongsikan tips mcm ni... blh buat amalkan..

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang