Nuffnang saya

Followers

Monday, September 2, 2013

Cepat sembuh Nenek Fatimah

Harini apapun tak boleh... apapun tak boleh...
Harini terlupa bawak handphone dan kamera pulak suami nak pakai..
Jadi ambil gambar dari FACEBOOK/jana.suzana  seperti biasa..
Sejak Mak Jana adik ipar akakni ada kamera baru gambar semakin menjadi-jadi...

Al-kisah dipetang sabtu lepas, kami dua keluarga pergi melawat nenek Fatimah...
Nenek Fatimah iaitu nenek suami dimasukkan ke Hospital UiTM Sungai Buloh
untuk pembedahan kecil diperutnya ahad lepas...
Ingatkan lepas pembedahantu dapatlah keluar dan dapatlah meraikan majlis
pertunangan cucunya di Shah Alam..
Namun kuasa Allah mengatasi segalanya, nampaknya nenek terpaksa ditahan
sehingga hari isnin dan bergantung kepada keputusan ujian yang dilakukan...
Tiga bersepupu yang datang sekejap untuk menghiburkan hati... 
Budak yang tengah berselera makan.. 
Makanan hospital yang tak menariktupun dia boleh makan...

Salam hari Isnin yang Ceiraaaaaaaaaa..........

25 comments:

  1. Moga cepat sembuh kak..tak seronok kalau ada ahli keluarga kita masuk hospital kan.Ni wa kat ijn, check Absyar, harap2 dia tak de masalah.

    ReplyDelete
  2. moga nenek zila cepat sembuh..amiin

    ReplyDelete
  3. Semoga nenek cpt sembuh..amin..

    Berselera sgt tuh makan makanan hosp..falsya dh phobia dh kak ngan makanan kat hosp..smp skang phobia lagi..

    ReplyDelete
  4. Mesti cucu yg bertunang pun tak syok sebab nenek tak dapat meraikan bersama. Moga cepat sembuhlah...

    ReplyDelete
  5. Moga nenek fatimah cpt sembuh...insyallah.

    ReplyDelete
  6. Semoga nenek fatimah cepat sembuh. Budak tu mcm arwah mak saya suka makan menu makanan hospital.

    ReplyDelete
  7. nenek .. cepat sembuh.. sy doakan yg terbaik untuk nenek :D

    rindu asam pedas nenek ( tiba2 ) hahahaha.. :P

    ReplyDelete
  8. moga nenek sembuh seperti sedia kala..

    nice blog..
    jom singgah kat rumah sy pula

    http://www.freevitamin.my/2013/07/ikhtiar-penyakit-kronik-vivix-super.html

    ReplyDelete
  9. moga nenek beransur sembuh ye..

    hihi..agakner mkanan spital tu sedap

    ReplyDelete
  10. moga nenek fatimah cpt sembuh kak... insyallah

    ReplyDelete
  11. semoga nenek Fatimah cepat sembuh..
    Aamiin..

    ReplyDelete
  12. semoga nenek cepat sembuh... ish seronok pulak tgk si comel tu makan hehe

    ReplyDelete
  13. wah..gambar bawah tu, sebiji cam my 2nd abdul, hee

    ReplyDelete
  14. Moga nenek Fatimah cepat sembuh ye Kak..amin!

    ReplyDelete
  15. Kak Zila,

    Email alamat umah, JM nk ngepos ole2 from Aussie :-)

    ReplyDelete
  16. moga nenek cepat sembuh....sian kan kak dah tua2 gini kene bedah2...moga sihat sentiasa hendaknye...

    eh akak ni, lieya pun suke nasi spital tau haahahah...tapi kalo lieya yg dok spital mmg tak lalu laa....hahahaah

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang