Nuffnang saya

Followers

Tuesday, November 5, 2013

Yuran Genius Aulad 2014

Dalam buku  mesej dik Ya ada bendani..
Akak cuma nak share dengan kawan-kawan tentang Yuran Genius Aulad tahun 2014...
Ada sedikit perubahan dari tahun yang lepas untuk kebaikan semua pihakkan..
Tapi dari segi harga bayaran sebulannya  masih sama macam tahun ini...

Dik Ya dah masuk darjah satupun tahun depan ..
Ibunya yang terlebih excited dah belikan sedikit kelengkapan sekolahnya...
Jom tengok Pre School Programme Fee Structure...
 Begitulah rupanya mesejtu... 
Boleh nampakkan... 
Kalau berminat lebih baik kalau terus pergi ke Genius Aulad yang terdekat...
Tenaga pengajar dan juga pihak pentadbiran Genius Aulad memang sedia membantu..

Akak ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada  Genius Aulad kerana mendidik dan membentuk anak-anak akak dengan keperibadian yang baik...
Syukur kerana akak memilih Genius Aulad sebagai tempat untuk anak-anak akak... 
Semoga Genius Aulad akan mencapai tahap yang tertinggi dalam pendidikan 
pra persekolahan ini di Malaysia juga di peringkat antarabangsa... 
Semoga Genius Aulad mampu bersaing dengan jenama tadika yang berada diluar sana...
AMIN.. AMIN.. Ya rabbal alamin...

Mood :::: Tak sabar nak tunggu konsert @ majlis Ihtifal dik Ya hujung bulanni... 

14 comments:

  1. Boleh tahan jugak. Lebih kurang cam little caliph tp GA ni mahal sikit dan x de transport provided.

    ReplyDelete
  2. Huu..niat hati teringin nak hantar anak ke tadika macam ni..tapi setelah ditimbang tara, tak jadi la... in sha Allah..moga di mana pun anak belajar, moga mereka boleh bawa diri n terdidik dgn baik.. Amin...
    Dah masuk darjah 1 ye, mesti btmbh excited kan.. :-)

    ReplyDelete
  3. Kat umah Ida takde GA tapi ada Graduan Kecil..Danish dan Danial dulu hantar kat situ, alhamdulillah umur 5 tahun dah pandai menulis dan membaca... ^_^

    ReplyDelete
  4. Insyaallah..antara tadika yg menjadi pilihan ramai parents kt luar sana kan

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah moga2 nanti anak2 jd cerdik pandai ye...

    ReplyDelete
  6. Salam,semoga anak2 yg trdidik disana akan menjadi mereka2 yg brakhlak mulia.Aaminn

    ReplyDelete
  7. baguslah GA ni...kalau dekat nak juga hantar anak...

    ReplyDelete
  8. mmg byk dgr feedback yg positig pasal genius aulad nikan :))

    ReplyDelete
  9. rasanya ini adalah tadika yg terbaikkan..ramai jugak kwn2 ofis ni hantar anak2 disini..

    ReplyDelete
  10. mmg tingin nak masukkan ke Genius Aulad ni...
    tapi area rumah i takde...
    yg ada tu jauhhh...
    so Sapphire dimasukkan ke tadika pre islamic yg lain...
    but i tetap bersyukur...
    sbb nampak perkembangan positif dlm diri dia...
    sebaya lah Dik Ya dgn Sapphire...
    next year dah darjah satu...
    alhamduillilah...

    ReplyDelete
  11. Genius Aulad ni femes jugakkan CZ...
    senang kalau dekat ngan rumah...

    ReplyDelete
  12. erm.. kalau rezeki melimpah ruah mmg nak antar anak anak kat sekolah mcm ni.. tp tule.. takut tak termampu pulak.. mcm komen mama lieyna walaudimanapun kite antar anak kite smoga ianya dpt mendidik anak anak kite dengan baik.

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang