Nuffnang saya

Followers

Wednesday, November 20, 2013

Wordless Wednesday~Mali's Corner Setapak

Hari Rabu yang seronok sebab pertengahan minggu...
Akak memang suka hari rabu... 
Jom tengok gambar... kurangkan kata-kata..
Sila Layan Diri.... 
CKT adalah makanan popular di Mali's
Budak nak makan nasi ayam tapi harini takder jadi makan nasi lemak... 
Dik Ya pakai tudung sebab baru balik dari Genius Aulad ambil report card...
Terus ke sini sebab pergi rumah moyang diaorang ...
Harini kami tengok wayang cerita Thor.. 
Ceritanya oklah boleh layan jugalah... 

35 comments:

  1. sedapkan malis...CKT ngan nasik lemak tu..menggiurkan betul :)

    ReplyDelete
  2. ala kak...tingin lieya nak mkn malis...bile laa ade jeki nak pegi nie...ramai kate ckt die super duper sedap kan.....

    ReplyDelete
  3. Kakak ingatkan salah eje Mail jadi Mali. Tuan dia mamak agaknya ye Zila..

    ReplyDelete
  4. nampak sedap je...semua menu2 tu....

    ReplyDelete
  5. trknela dgn ckt ni..tp tak perh p..hhihih

    ReplyDelete
  6. Sedap je nampak makanan tu...Dik Ya pun nampak comel pkai tudung..:)

    ReplyDelete
  7. sedapnya nasi lemak tu..menggoda betul..lapar lah pulak..

    ReplyDelete
  8. Kalau pegi mlm mggu pyalah ramai org kan sini...uhuhuhu

    ReplyDelete
  9. bestnya aktiviti mamam bersama family.. :)

    ReplyDelete
  10. rmai yg ckp thor tu best..sy pulak tgh xsabar nk tggu cite hunger games keluar..hihi

    ReplyDelete
  11. Lama tak makan kat Mali's....nyum nyummmmm.....sedapnya...

    ReplyDelete
  12. speechless tengok gambor makanan sambil telan air liur hihihih

    ReplyDelete
  13. Tak pernah mkn disini zila, tengok mcm best jer mcm best jer ;)

    ReplyDelete
  14. Muka terkejut ja dik Ya..
    tapi budak2 ni muka terkejut ka, nangis ka, marah ka.. nampak comei ja kan... pasai depa tak dak dosa lagi agaknya

    ReplyDelete
  15. Selalu blogger citer pasal Malis nie tapi tak pernah pergi makan lagi.. kena terjah laa cam nie.. :)

    ReplyDelete
  16. Kenapa muka dikya mcm nak nangis je...

    ReplyDelete
  17. tengok thor dengan anak ke? ok ke bawak diorg tengok citer tu?

    ReplyDelete
  18. mmg menyelarakan tgk charkewtiow n nasi lemak tu..

    ReplyDelete
  19. kat umah syima pun ada cwgn mali corner ni..mmg sedap char keow teow dan n.lemak tu..nyum2x

    ReplyDelete
  20. sedap sedap semuanyer dah lama tak makan char kuew teow tu..

    dik ya vomey bertudung...tapi await muka cemas tu dikya...

    ReplyDelete
  21. nak tgk wayang jugak.. eh² tetibakan hahahaha

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang