Nuffnang saya

Followers

Friday, November 22, 2013

Skuter wajah baru

Gara-gara Mawar dapat hantaran Vespa dari Fizo maka akak 
membatalkan hasrat untuk beli motor baru... 
Akak ada skuter jer pun .. tak tauler apa kaitannyer....
Perasankan.. nak buat camner... 
Tapi tak puas hati lak tengok keadaan skuter akaktu...
Nak bagi mood macam baru maka akak tukarkan bahagian badan motor akaktu...
Daripada dulu warna jingga (purple) sekarang dah warna perak (silver)
Akak kalau dapat yang Ducati tu melompat-lompat gamaknyer... 
Comel lak skuter berwajah baruni... 
Naik skuterni hilangkan tension sebab tak perlu tempuh jem... 
Usia skuterni kalau manusia tahun depan dah nak masuk Tingkatan Satu... 

Harini tak berapa sihat badan.. ingat nak MC tapi ada benda penting yang kena dilaksanakan..
SELAMAT BERHUJUNG MINGGU semuanya... 

24 comments:

  1. Comel je sapa2 yg nek skuter ni. Feminin gitew.

    ReplyDelete
  2. Lamanya zilla guna skuter tu ye.. nak masuk 13 tahun... cantik skuter tu :)

    ReplyDelete
  3. zura tak pernah bawak skuter. teringin gak nak bawak skuter sebenarnye.. hehehehe

    ReplyDelete
  4. skuter best kan kak..takdela rasa goyang sgt bila naik..hehe

    ReplyDelete
  5. Comei je skuter nya..kalau akak yg naik skuter mmg sesuai..tak sihat?...byk minu iar dan berehat ye sbb bila tak sihat semua kerja tak menjadi kan..

    ReplyDelete
  6. Scooter 125z...alahaaaiiii rindu pulak zaman2 muda2 dulu time scooooter 125 nie popuar..hehehe

    ReplyDelete
  7. wah2 akak pandai bwk skuter ye..mesti p keje naik skuter kan..syoknya!! kita pun ada skuter tp tak reti bwk..papa kyra jnji nak ajar naik skuter smpi sudah xde masa je memanjang..huhu

    ReplyDelete
  8. byk jasa skuter tu kalau gitu umurnya...reti bawak motor tapi xde lesen B2, B...

    ReplyDelete
  9. Akk gi kerja nik skuter ni ker? Wah...merempit yer. Bila nak bawa saya merempit nih ☺☺

    ReplyDelete
  10. Nak Ducati tu please! Hahaha...

    Ingat lagi, wkt skuter silver tu mula keluar kat pasaran dulu, mmg hit, banyak org pakai...

    ReplyDelete
  11. lama juga ye, pandai akak jaga, bila buat make over cam baru jer kan.. I like ^_^

    ReplyDelete
  12. Teringat dulu, sha pun nek scooter gak.. feelin2 nasha aziz dalam laila Isabella

    ReplyDelete
  13. waa dah tingkatan usianyer tu dah remaja tuh hehe...saya pun tak sihat demam...moga cepat sembuh yek...

    ReplyDelete
  14. Comel jer skuter... dh lama jugK tk bw moto sendiri... rindu plak...huu

    ReplyDelete
  15. Comel skuter tu...jelesss tau dgn orng yg pndai nik skuter ni...kita tak pndai..huhuhu..
    Semoga cepat sembuh ya...

    ReplyDelete
  16. comel skuternyer
    tak sihat jugak yea.sama la ngan nik.nak mc tapi byk kerja lak kat opis

    ReplyDelete
  17. Lama nya pakai skuter tu ... Berbaloi-baloi ...

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang