Nuffnang saya

Followers

Tuesday, November 5, 2013

Cerita lama baru nak tayang

Cerita lama tapi rugi kalau tak masuk blog akakni ha...
Kejadian hari terakhir kawan sekerja tapi lebih kepada adik akakler..
Ikutkan akak nakler dia sampai bila-bila kerja di sini sebab senangler sikit kerja akakni ha..
Tapi dia tentulah nak mengejar impian dia tersendiri orang mudalah katakan...

Takder jamuan kat luar macam biasa untuk pekerja yang pergi macam selalu..
Untuk Hisham akak nak jamukan nasi lemak terbaik dan kesukaan keluarga kami..
Akak order dari Kak Ros yang tinggal di Putrajaya...
Jauhnyakan tapi sebab Hisham datang dari Putrajaya akak suruhler dia amek dulu nasi lemaktu..
Kesian diraikan tapi kena buat kerja.. nasibler ko Hisham...

Jom tengok gambar yang ada di hari kejadian...
Hisham yang baju biru dengan Fook dan David
 Hisham dengan Erica
 Hisham dengan Christine
 Hisham dengan Rozi satu-satunya staf operation....
 Hisham dengan Jake

Gambar bawah pulak nasi lemak dan kawan-kawan..
 Jom makan... 
Ada sambal udang dan rendang ayam...
 Rendang ayam... 
 Sambal udang
 Kalau ada nasi lemak mesti ada bendani baru namanya nasi lemak...
Akak order punyalah banyak padahal kami cuma 10 orang..
Tapi sebab sedap budaktu ulang entah berapa kali... 
Lauk memang habisler tapi nasi dan sambal tu ada lebih sikit...
Syukur Alhamdulillah diaorang suka... 

6 comments:

  1. lapar ni, nampak pun taw sedap nasi lemak tu huuhu

    ReplyDelete
  2. kak boleh mintak contact no kak ros tu tak,tak tahan betul tengok nasi lemak tu...menyelerakan betul :)

    ReplyDelete
  3. Cantik merah sambalnya zila tentu sedapkan.. patut bebudak berulang kali mkn ;)

    ReplyDelete
  4. Bila dh jd rakan sekerja, kita umpama adik bradik...
    Wow mengancam sungguh nadi lemak tu.

    ReplyDelete
  5. sedapnye, tiba2 pulak lapa Nasik lemak

    ReplyDelete
  6. sambal udang tu nampak menarik kak:) selamat maju jaya buat hisham :))

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang