Nuffnang saya

Followers

Wednesday, November 27, 2013

Wordless Wednesday ~ 27112013

Gambar makanan dan minuman yang akak suka...
Akak suka makan wantan mi tapi tak mudah nak dapat yang kena dengan tekak..
Kadang-kadang bila dah teringintu order gak, memang makan tak habisler..
Jom tengok gambar wantan mi akak ngan air asam boi yang sedap...

 Ini memang sedap... 
Sebenarnya akak suka wantan mi udang... tapi dah habis...

Ha.... ha... terkeluar awal sehari.. dah tak sabar2... 
Harini ada kerja kat luar tu yang auto published... 
Selamat menjamu mata jerler... 

23 comments:

  1. Sedap nampaknya wantan mi udang tu. Jangan sedih k.. nanti akak pergi lagi, insya Allah dapat makan mi ni..

    Ai..cepatnya postkan entry WW.. baru hari selasa ni.. esok nak pergi mana tu? Bercuti lagi ke? Bestnya

    ReplyDelete
  2. Aik? Terfikir hari ni selasa ke rabu? Autopost xsabar2 nak keluar ek. Hehe..

    Sedapnya nampak.makanan tu...

    ReplyDelete
  3. Alahaiiiiiii kak ila...terliur sudah nie....sobssss..

    ReplyDelete
  4. Cepat nya wednwsday...heeee... Tetiba ngidam meee...

    ReplyDelete
  5. Makan kat mane tu, eina kurang gemar sket :-)

    ReplyDelete
  6. Kak Azie pun suka. Sebenarnya dah lama tak makan Chinese food. Ahhhh terlior sudah!

    ReplyDelete
  7. sedap eyhmi wantan?
    mmg x pnh makan pon

    ReplyDelete
  8. Kak..bak mushroom tu leh??mushroom jer hek3

    ReplyDelete
  9. ni kat mana ni kak? kat kedai kat ipoh tu ke?

    ReplyDelete
  10. JM pun suka air asam boi..tapi mee wantan tu...mmg susah nk cari kedai yg pandai masak

    kerja kat luar?..selamat bekerja akak

    ReplyDelete
  11. perkh nengok color dia tuh... msti sedap kan kak...

    ReplyDelete
  12. Liza singgah lagi ni. Jom join Giveaway kat blog Liza. http://lizayati.blogspot.com/2013/11/count-books-giveaway.html.

    The more the merrier! :))

    ReplyDelete
  13. sedapppnya..lapar nengok mee tu...huhuk..;)

    ReplyDelete
  14. Kak, kat kjg ni ada wantan mee yg sedap kak. Gerai dia depan masjid kajang. Makanan dia memang sedap2, especially nasi ayam & mee kari. Tapi ahad tutup.

    ReplyDelete
  15. Kak, saya pulak suka wantan soup...sedappppppp...

    ReplyDelete
  16. sedapnye wantan mee..ermmm..telan air liur jap...

    ReplyDelete
  17. boleh tak saya tak penah terai lagi mi wantan ni.. heheh.

    ReplyDelete
  18. Xpernah makan wantan mee, tapi asam boi memang peberet ;D

    ReplyDelete
  19. Okje pun suka wantan mee CZ...selalu makan kat Chicken Rice Shop...

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang