Nuffnang saya

Followers

Thursday, November 7, 2013

Thursday~ random photos

Harini khamis jadi saja nak tayang gambar yang tak masuk dalam blog akakni. 
Jadilah buat kenangan anak-anak akak yang kekadang ada mood nak bergambar... layankanjer... 
Jom tengok entri random photos akak ikut macam lieyalatif 
Menjadi takni lieyalatif !!!!.. 
Promosi terkini di Tesco..
Kalau dapat 10 stiker dapatlah satu hero pujaan hati...  
Pergi beli barang dapur minggu lepas di sini... 
 Dik Ya tayang giginya yang dah takder satu... 
Dik Yani dah hilang dua batang gigi susu.. yang satu lagi dah tumbuh...
 Masa kedai Samsung baru  bukak di Giant Kinrara...
 Gambarni masa singgah McDonald konon nak pergi KLIA hantar adik akak pergi haji..
Sekali dah nak sampai mak akak kata adik akak dah masuk dalam...
Diaorangpun dah nak balik kampung tak nak tunggu di KLIA...
So pusing dan terus ke Salak Tinggi Jalan Jalan Cari Makan...
Hobi ambik gambar sendiri... 
Ini antara yang jadi.. selalunya kena buang sebab entah apa2...
Ronda-ronda letih kita rehat dulu.. oit dik Ya tu kerusi nak jual bukan suka2 duduk tau...

Oklah.. walaupun hari khamis dah nak petang teringinler jugak nak buat entrini.. 

15 comments:

  1. Hari khamis...hari kumpul gambar...! Hehehe...

    ReplyDelete
  2. geram tengok lesung pipit dorang..

    ReplyDelete
  3. Kami pun tengah collect sticker tu, sebab nak dapatkan figure Woody tuh! Best sebab selalu layan Toy Story!

    ReplyDelete
  4. jadi kak!!! meh kite berrandom photos setiap kamis hahaahah sbb lieya pun byk gambar yg merepek2 takleh jadikan satu entry ...so himpun le dlm random photos punye entry ekekekekeek....

    byk gak dah luruh gigi anak dare akak...anak lieya lambat le kak...risau je gigi tumbuh berlapis nieh...

    ReplyDelete
  5. Ntah bila kita nak terserempak kt giant kinrara ni kan... hehe.. eina sllu jugak ke sana, maklum dkt je dgn rumah:-)

    ReplyDelete
  6. macam gaya ana dara 2 org ni akak..eee..dalam nya lesung pipit dia...kalau lah JM dpt suami berselung pipit mcm ni..mesti cute..coz rog berselung pipit ni mmg comei

    ReplyDelete
  7. trkdg byk gmbar2 yg kita snap ttp xtau hilang ke mana...sygkan..kalau tepek kt sini sekurg2nya gmbar tu selamat.

    ReplyDelete
  8. model tetap blog akak ni budak 2 org ni. Heheh...

    ReplyDelete
  9. x pe x de gigi skrg
    nnt dah besar gigi lawa hihi
    sbb dah full :D

    boleh gimme 5 dgn kite sbb adw lesong batu eh pipi same :p

    ReplyDelete
  10. hehehehe.. senangkan buat n3 nih.. gabung jer semua dlm 1 n3.. nak buat satu2 n3 cam byk plak jadiknye.

    ReplyDelete
  11. mcm2 gelagat dua beradik ni yek.... geram nengok lesung pipit si kakak... dalam betui

    ReplyDelete
  12. Amboi dalamnya lesung batu kakak tu

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang