Nuffnang saya

Followers

Friday, November 15, 2013

Sandal Scholl dan Crocs tetap digemari

Musim beli kasut baru..
Barulah semangat sikit... 
Tak sempat nak berblog sesangat... 
Sori mori daun kari...
Memang sibuk betoi kebelakangan ini...

Nasib esok cuti .. yeehaaaa...  
 Scholl yang tetap jadi idaman hati.. 
Sangat selesa...  
 Konon kasut santai tapi pakai kat opis gak... 
Suka warna-warni nya yang sangat terang... 

29 comments:

  1. Saya dah 2 bln x beli kasut uhuhuhu

    ReplyDelete
  2. Sya pun sama..huhu..beli time raya aritu je

    ReplyDelete
  3. School best...! Mhal tp mmg berbaloi baloi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Skul plak dah....scholl ler....hahaha....mentang le da start cuti skolah....kui3...

      Delete
  4. nampak macam mak nyer shopping sorang2... untuk anak2 comey ada tak?? hahahaa... :D

    ReplyDelete
  5. scholl saya semua flat, tak bertumit. maklum...kaki dah tak sekuat dulu..

    ReplyDelete
  6. Cantiknya design croc tu. Lain dari yang lain sangat. Warna pun vibrant! Suke3~

    ReplyDelete
  7. scholl mmg selesa & lembut je pada kaki..
    tp lya x bape suke design dia

    ReplyDelete
  8. Cantik lah warnanya zila, kenan pulak akak ;)

    ReplyDelete
  9. cantik lah kasut warna warni tu..pastu tgk tapak cam lembut je..baru tak sakit kaki..bila pakai kasut baru baru ada semangat baru he dok..JM pun dah alam tak beli kasut baru..konon nya kasut yg sedia ada ni ok lagi...

    ReplyDelete
  10. wah, stok kasut ye......cantik3x....

    ReplyDelete
  11. Crocs memang best wpun harga mahal sket, tapi berbaloi, kan?

    ReplyDelete
  12. lawa kasut k cho...sy pn mcm akak...suka kasut yg selesa bila kita pakai...baru cnfident nk jalan...hehe...

    ReplyDelete
  13. Cantik sandel tu, kaler dia memikat :-)

    ReplyDelete
  14. wahhh mmg betul2 tambah semangat nih... kasut baru maklum

    ReplyDelete
  15. Kak kasut nih mmg selesa..

    Dari jauh da kenal da itu kasut akak ngeh3x

    ReplyDelete
  16. scholl mmg selesa kak..tp kan tuh la falsya xleh nak ngam la plak ngan design2 scholl..hehe..kalau crocs falsya suke..

    ReplyDelete
  17. Cantik las scholl tuh..selesakan.. :)

    ReplyDelete
  18. Scholl ni mahalkan CZ... Dari kerja sampai tak kerja apatah lagilah kan.... tak pernah pakai kasut mahal ni.... Bila nak beli je rasa sayang hehe...kedekut betulkan..

    ReplyDelete
  19. Cantik ler crocs tu ... Beli kat mana eak ? Warna ape ade ?

    ReplyDelete
  20. kasut kerja sy pun dah nazak.. year end sale ni nak beli...

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang