Nuffnang saya

Followers

Tuesday, November 26, 2013

Persembahan anak kecil yang mencuit hati...

Kalau  namanya anak kecil apapun dia buat memang sangat comel...
Walaupun dia buat salah itulah yang seronok ditengok...
Inilah masa yang ditunggu-tunggu oleh ibu dan bapa setelah setahun belajar...
Kalau dulu kita panggil konsert tadikakan tapi Genius Aulad panggil "Reading Theatre"
Kiranya inilah masanya anak-anak mengaplikasikan pembelajaran mereka selama ini..

Persembahan anak-anak dari Genius Aulad Bandar Kinrara memang menghibur hati...
Jom layan aksi-aksi anak comel dari umur 4 tahun hinggalah 6 tahun...
Ceritanya adalah di stesen keretapi dan setiap stesyen ada ceritanya...
Kelas dik Ya singgah di Stesyen pertama... singgah di Land of Mathematics...
Seronok tengok dia berlatih sorang-sorang di rumah dan hari dinantipun tiba... 
Kelas Dik Ya yang pertama membuat persembahan...
Yang ditepitu pembawa cerita... 
Inilah barisan kelas Dik Ya ada yang tak dapat datang tu yang sikitjer... 
 Ini kelas 4 Bashrah... 
Ini tak ingat kelas mana...
Ini kelas 6 Madinah
Ini kelas 6 Damsyik
Ini macam 4 tahunjerkan... 
Kelas 5 Kaheerah tak silap... 
Dik Ya bawak keretapi untuk pergi ke stesyen perhentian terakhir.... 
Selamat Sampai ke destinasi dengan jayanya... 
Tahniah untuk semua guru dan anak-anak murid...

16 comments:

  1. memang comel2 depa ni... siap ada teddy bear lagi tu kt pentas..wah! dik ya pandu keretapi..hehe

    ReplyDelete
  2. mesti teruja tau. sy penah tgk anak atas pentas buat persembahan...tak perasan air mata mengalir...teruja dgn kebolehan mereka..

    ReplyDelete
  3. Alahai comey nyer.. kenapa tak upload video.. mesti lagi sweet ni hehehee.. :D

    ReplyDelete
  4. Bestnye lahai tgk dieorg wat persembahan...sooooo kiut...;)

    ReplyDelete
  5. kita akan rs banggakan bila anak2 kita bley buat sesuatu yang diluar jangkaan kita...

    ReplyDelete
  6. Bangga jadi mak ayah bika tgk persmebahan anak2 mereka. Tak sabar lak nak hantar Adam ke sana thn dpn. ;)

    ReplyDelete
  7. Pandainya anak anak ni.. berjaya persembahan ....

    ReplyDelete
  8. mcm majlis graduation elly bebaru ni.. :)
    http://nureenasir.blogspot.com/2013/11/graduation-concert-nur-cemerlang-2013.html

    ReplyDelete
  9. salam ptg..wah hebat persembahan diorg ye..

    ReplyDelete
  10. Suka tgk gelagat comel dierang ni...persembahan dierang ni grand betul...

    ReplyDelete
  11. Saya suka tengok budak-budak punya show. cute jer. salah pun takpe. Terhibur jer...

    ReplyDelete
  12. ala...sweet nya kak...kenangan diaorg masa kecik ni kan..

    ReplyDelete
  13. eh cam seronok ler..bukan sennag tau nak berlakon..dengan props yg menarik..kreatif sgt2

    ReplyDelete
  14. mesti seronok tengok persembahan ni kan kak..tak sabar nak tunggu anak saya sekolah..hehehe

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang