Nuffnang saya

Followers

Friday, November 1, 2013

Posing di Bukit Gambang Water Park Kuantan

Esok cuti yeeha.. ramai yang sambung cutikan tapi tidak buat akak sebab ramai yang dah amek cuti takkan nak tinggalkan opis kosongkan... Jadi jom tengok gambar anak-anak akak dalam Water Park pulak... Biasalahkan kalau pergi tempat yang warna warni sebegini mood nak amek gambar tiba-tibajer datang.. jadi layanjerler entri terakhir akak di Bukit Gambang Water Park yang hanya gambar semata-mata... Kalau ikutkan memang banyak lagi tapi takkanlah nak tepek semua... Itupun simpan kamera dan handphone masa mandi manda maka gambar takler banyak sesangat... 

Jom layan gambar kenangan manis kami di sini Bukit Gambang Water Park... 
Posing sebelum ibu simpan kamera dalam loker... 
 Syioknyer kat sini ibu... dah tak sabar nak mandini...
Tolongler simpan kameratu.. 
Ku tanamkan kakiku disini tanda pernah jejak ke sini...
Ingin membina istana pasir... tapi tuler tak bawak alatnyer.. kot idak best...
Masa pagi tadi kami 3 beranakjer dalam kolamni.. rasa janggaljer
sebab safeguardtu peratikan kamijer... ha.. ha.. 
Suka dik Ya dapat baring kat dalam air....
Memang happy sesangat anak-anak akak sampai susah gakler nak ajak balik... 
Hobi budak dua orang dalam airni ialah berbaring...
Tunggu ombak datang.. seronok terpelanting... 
Masani pelampung dah kitaorang pulangkan sebab tak larat nak angkut ke mana-mana..
Tu yang berani main kat tepi jer.. 
Yang ramai2 kat tempat dalamtu tunggu ombak datanglertu sebeb siren dah berbunyi...
Port wajib bergambar jugakni... 

7 comments:

  1. Seronok dorang berendam ye..mmg tak nak balik la jwabnya bila budak2 jumpa air..hehe

    ReplyDelete
  2. Waa bestnyer...beraps hari bercooti kat dini ni...

    ReplyDelete
  3. wah seronoknya..
    ni kalau Asyraf dan Aishah dapat jejak kaki rasanya dah gelap belum pasti diorang nak balik..

    ReplyDelete
  4. kami yg dekat ni pun tak pernah pergi lg gambang waterpark.. bahaya jugak kalau berbaring utk budak2 takut air masuk dalam telinga je nanti..

    ReplyDelete
  5. Klo bercuti gambar yg disnap banyak akak kan.. nak pilih bpun pening... nasib bek skrg leh bur jer dalam cd..klo cuci jenuhhh..hik3

    Ceria tol main air diorg hehehe

    ReplyDelete
  6. terasa skrg jg nk g berendam dlm air! waaarghhhhh

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang