Nuffnang saya

Followers

Friday, November 29, 2013

Kami akan Bercuti

Harini akak bercuti... seronoknyer padahal seharijer kot!!!
Tak kemana-manapun hanya di sini saja...
Dimana??? Hanya tidur hoteljer, hotelpun tak berbintang...
Yang penting tak tidur di rumah sendiri... 

Hotel pilihan kami adalah pengaruh dari majalah Libur Mac 2013...
Lepastu entah berapa kali juga masuk dalam surat khabar..
Apa istimewanya hotelni yang mendapat perhatian majalan dan surat khabar!!!
Jom tengok akak snap gambar dari majalah Libur...

Nampak cam bestjer... 
Pelbagai pilihan bilik yang menepati citarasa....
Kalau dapat yang Helli Kittytu bestnyer!!!

Nantikan bilik tema apakah yang kami dapat nanti...
TUNGGU!!!!!!!!

24 comments:

  1. ala ye ke best..rugi tak beli voucher aritu ade kuar...huhuhu

    ReplyDelete
  2. penah lepak minum kat kedai sebelah hotel tu.. dari luar nampak cantik hotel ni.. boleh la lepak2 I-City ye

    ReplyDelete
  3. Tak nak tidur rumah sendiri nak rasa luar ye:) Selamat bercuti..

    ReplyDelete
  4. selamat bercuti akak..ye lah time suti sekolah ni pelaung nak bawak anak2 jalan2 tgk suasana kat luar kan...JM pun tak tahu kat mana Hotel De Art ni...nanti balik story mory ehh

    ReplyDelete
  5. Selamat brcuti.....kalau ank2 masih kecil seronok je depa dok hotel ttp kalau dh mcm 4f ni sebut je ayah nk bw seminar smbil cuti2 n menginap dihotel msg2 muka semacam je. At last farouk jelh ikut kami....aduyai.

    ReplyDelete
  6. Selamat bercuti kak....jelous tau...

    ReplyDelete
  7. MENARIK La kak hotel tu...nantiamik gambar byk2 key...buat review...mane tau lieya tingin nak kesane ke....

    hepi holiday kak

    ReplyDelete
  8. comel hotel tuh.. rasanye pernah terbaca pasal hotel nih.. nanti buat n3 penuh yer kak~

    ReplyDelete
  9. wah, best3..yela, sekali sekala tukar angin best jgk kan..hehe

    ReplyDelete
  10. kat mana nih? tak sbr nak tau ..teringin nk tidur hotel gak ni! ;-))

    ReplyDelete
  11. WAh syok ler..cuti2 sakan..kat mana ni kak Cho..can't wait ur entry :D :)

    ReplyDelete
  12. Selamat bercuti Kak..
    best nya tgk hotel tu...mcm cantik je...:)

    ReplyDelete
  13. bestnye kak.. selamat bercuti... nanti share2 ye.. teringin juga nk ke hello kitty land tu

    ReplyDelete
  14. selamat bercuti kak... tak kisah lah ada bintang ke tak kak... jnji blh kuar dr rumah sesekali

    ReplyDelete
  15. Bestnye... taksabar nak tengok n baca citer pengalamam bermalam di sanannti..:-)

    ReplyDelete
  16. Bestnya...! X sabar nak tgk gmbanya tau...:-)

    ReplyDelete
  17. sesekali tidur bukan kat atas katil sendiri pun best jugak.. gedik santai dengan family.. ;)

    ReplyDelete
  18. bestnyer....kemain lawo tempatnyer tu....selamat bercuti yek...

    ReplyDelete
  19. Best gak tu CZ... betul betul ....tak kiralah janji tidur katil hotell hehe

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang