Nuffnang saya

Followers

Wednesday, August 28, 2013

Wordless Wednesday ~ Mira ♥ Aidil

Majlis Merisik dan Bertunang 
MIRA ♥ AIDIL
Rumah Nenek Fatimah Gombak...
25-08-2013


Kegemaran anak dan ibunya juga....

27 comments:

  1. Comel love tuuu. Beli kat manaa?

    ReplyDelete
  2. Wah! Deko2 candy buffet ek? Cantek n sweet ltk gmbr masa kecik :)

    ReplyDelete
  3. gambar kecik² alahai comelnya memsaing ... love tu cantiklah...

    ReplyDelete
  4. wow comel sgt2 kak meja candy buffetnyer..skrang ni ape2 majlis mmg dah jadi trend kene ade candy buffet ni kan kak...budak2 le suke....berkerumun tak abis2 amik sweets ke biskut ke....

    ReplyDelete
  5. memang sweet lah....ada candy buffet lagi tu....

    ReplyDelete
  6. Merisik pun grand macam ini sekali. Dah jauh betul dgn cara dulu-dulu Zila..

    ReplyDelete
  7. Sekarang mmg trendlah ada apa tu....candies section ke nama dia CZ ....hehe... tp come je kan....

    ReplyDelete
  8. bukan party bday je ada candy table open house raya bertunang kawin pun skang dah ada kan ..sweet je kaler dia

    ReplyDelete
  9. wow...sweetnya...gambar budak2 lagi tu....tgk dah nak kawen dah pun...semoga kekal bahagia ye Mira & Aidil

    ReplyDelete
  10. gambar pasangan tunangan masa kecik2 ekk...? sweeeettt!!

    ReplyDelete
  11. sweetla.. letak gambar masa kecik :)

    ReplyDelete
  12. saya pon geram tengok.. mcm2 deko comel2 skrg nih kan~

    ReplyDelete
  13. merisik pun dah ada candy buffet....cantik buffet nya :)

    ReplyDelete
  14. ni baru merisik dan bertunang..
    kawen lagi best...kalau budak2 suka ni

    ReplyDelete
  15. wahhhh bestnye..mesti meriah ni...pandai deco2...nak curi idea ni la...

    ReplyDelete
  16. kegemaran makcik lyd jugak. Sweet je meja sweets tu.

    ReplyDelete
  17. Ohh...saya tertinggal keretapi. Merisik plus bertunang. Patutlah meriah...hehehehehehehe

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang