Nuffnang saya

Followers

Monday, August 26, 2013

Molly the Mouse

Harini Genius Aulad Bandar Kinrara sambutan majlis hari raya.
Dik Ya harini berbaju raya dan juga membawa sedikit kuih raya...
Tak sempatpun nak buat kek batik untuk dik Ya bawak ke sekolah 
sebabnya dah sibuk sesangatkan hujung minggu lepas... 
Bawakler kuih raya mana yang adajerlahkan..
Harini juga dik Ya juga akan bertukar jadi Molly the Mouse..
Kelas 6 Istanbul ceritanya bertajuk ' Country Mouse and City Mouse'..
Azalia jadi Country Mouse, masa nak menghafal ibu ngan kakaknyapun sekali dah hafal..
Seronok tengok semangat dia, harap harini semuanya ok belaka...
Sayang tak leh nak ambil gambar dia sebab katanya ada pakai kostum
dan juga set seperti rumah 'country mouse'pun ada... 
Akak dah suruh dia bawak kamera dan mintak tolong cikgu dia ambilkan gambar..
Mana dia nak, melepaslah ibu nak tengok dik Ya jadi Molly...
Anyway.... Good Luck Dik Ya!!!! 
Budak yang dah berdebar-debar...
 Siap pakai kasut raya gitu .. padahal nanti kasut bukannyer pakai dalam kelas...
 Beg warna orentu kuih raya tau...
Muka tak boleh tahan... 
Pertama kali dik Ya pakai tudung Syria.. ok gak nampak kemas....

MAKLUMAN :::: Akak telefon dik Ya tanya pasal Molly the Mouse rupanya dia tersilap inform, harini ada jamuan rayajer rupanyer...  akakpun dah rasa sempatker nak buat semuatu dalam satu masa... anak ibu anak ibu.... Yang cerita 'Country Mouse and City Mouse' tak tahulah bila nak keluarnya... mood akak tak sabar nak tunggu kot akak boleh pergi tengok...

15 comments:

  1. comel sgt kak....merah ang2 lagi hah....

    alahai syg le kak tak drop kamera kat cikgu...kalo tak ade kenangan...lieya pun leh tumpang tgk kat blog nanti....

    ReplyDelete
  2. comei dik ya pakai tudung syria tuh... lg terserlah kecomelan nyer... pandai lak tu dia bergaya.. paling suke gambar yg dia dududk jengilkn mata heheheh

    ReplyDelete
  3. Comelnya dik ya. Skolah kimi hari jumaat aritu. Saya buat mee goreng jer ☺☺

    ReplyDelete
  4. comelnye dia.....

    dan mmg comey kalo budak2 pakai syria tu..kemas kan...

    ReplyDelete
  5. alaaa.. dik ya.. comel la kamu bertudung n berbaju kurung merah mak ngah... sweet je aunty tgk.. nak duit raya ajak mama dtg raya yea!

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum kak

    maaf noh lama xsinggah sini

    alahai comeynyer dia pakai tudg syria dgn baju merah tu...

    ReplyDelete
  7. comel nampak kalo budak bertudung..cute..

    sayangnya takleh amik gambar..mesti cikgu ada amik gambar kak..mintakla copy..hehe

    ReplyDelete
  8. comelnya dik ya...merah nyer makngah..ehehe

    ReplyDelete
  9. Selamat hari raya kak :)
    comel dia. merah gitu :)

    ReplyDelete
  10. saya kalau tengok persembahan anak-anak mesti rasa sebak huhu

    ReplyDelete
  11. alahaiii.. comelnye pakai baju raya..
    cantek sgt dia pakai tudung tuh..
    mana beli ye kak?

    ReplyDelete
  12. Dik Ya dah tak sabar sebenarnya kisah tikus bandar dgn tikus kampung agaknya, tu yg dia ingat buat hari ini juga..

    Banyak bawa kuih tu..

    ReplyDelete
  13. berbakat azalia ni ye...nanti share la pic azalia berlakon....cantik baju dik ya...merah makngah

    ReplyDelete
  14. Budak kecik pakai tudung Syria atau tudung pesen apa mmg cantik....yg tua ni payah nk cari yg sesuai hehe

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang