Nuffnang saya

Followers

Wednesday, August 21, 2013

Wordless Wednesday

Dah rabu cepatlah jumaatkan..
Hujung mingguni banyak acara nak pergini...
Inilah Azalia si penghibur hati... 
Baju dan kasut pilihan sendiri... 
Macam adik beradik tak kami???
Ini adik dua pupu Azalia, muka diaorang seiras pulak...


28 comments:

  1. hehehehe lawa nya baju.mcm retisss~

    ReplyDelete
  2. anak dare akak azalia ni mmg pandai bergaye kan kak....aksinye comel2...mmg kak, baya2 gini mmg pandai dah pilih baju sendiri....kite kene ikut taste die skrang heheheheeheh

    ReplyDelete
  3. Entah kenapa tahun ini jemputan open house cam kurang ja jadinya banyak dok rumah sahaja.

    ReplyDelete
  4. x sabar nak tunggu jumaa jugak .. pesen rambut pun sama.

    ReplyDelete
  5. Ada jugak iras. Kak, saya pon menuggu jumaat. Heheh.. Kadang2 drpd malam ahad lagi dah berharap cepat la jumaat.

    ReplyDelete
  6. pandai azalia pilih bju n kst :)
    samala kita x sabo tgu jumaat sb x sabo nk abiskan posa 6 ni..hehe

    ReplyDelete
  7. assalam Cho
    menunggu jumaat he heee samalah sabtu ahad je blh jln2 raya kan
    cho kalu ke gombak singgahlah umah kita kat keramat ye calling2 nanti 016 2323457

    ReplyDelete
  8. Pandai dia bergaya sendiri kan kak....hehehehehe.

    ReplyDelete
  9. Pandai dh memilih sendri ek kak?
    Almaklum dah beso
    Ada taste sendrik dah :)

    ReplyDelete
  10. Happy nyer dia.. :D
    boleh jadi model kanak2..

    ReplyDelete
  11. ada iras kak..

    cepatlah hujung minggu..

    ReplyDelete
  12. Hai akak...hujung mggu ni ada open house ke :-)

    ReplyDelete
  13. Ha'ah lah..muka depa nak sama...comel dua2..;)

    ReplyDelete
  14. Dah namanya pun sepupu CZ....atok dia sama hehe

    ReplyDelete
  15. OKje.. kalau sepuputu biasakan ni dua pupu maknanya satu moyang... satu lelaki satu pompuan lak tu..

    ReplyDelete
  16. dah pandai pilih baju sendiri dah. dah besor dah..tak sabor jugak ni nak cuti..penat rasa

    ReplyDelete
  17. anak2 kalo dapat jumpe sepupu2 dia memang kecoh abes kan~
    macam ragam ade~ fenen nak melayan~

    ReplyDelete
  18. Masih ada aliran darah dari keturunan yg sama tu yg ada iras..

    ReplyDelete
  19. style rambut je seiras makk.,ahhKKs

    ReplyDelete
  20. Dah pandai pilih baju sendiri ya.. comel :)

    ReplyDelete
  21. A'a la, muka ada iras..

    myra pm xsabar nk tnggu jumaat..hehee

    ReplyDelete
  22. tgok gaya macam kelakar je si azalea ni

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang