Nuffnang saya

Followers

Tuesday, October 9, 2012

Tablet PC untuk anak-anak

Harini sangat sibuk.. mesti selesaikan banyak benda... tak boleh "melangut" kat sini lama-lama. Hanya kisah  suami akak dah belikan budak dua orangni tablet pc dengan harapan diaorang tak kacau Galaxy Tab dia.

Beli di depan pintu keluar Giant Kinrarajer.
Tengok harga dia boleh tahan dan adiktu dengan senang hati nak masukkan game kat sini teruslah beli... Jangan gaduh-gaduh pulak lepasni ok....


22 comments:

  1. tablet di zaman skrg sgt penting..lagi2 ank zaman moden ni..kalau takde tab gelisah je.

    ReplyDelete
  2. Kalau anak kakak nampak nie mesti jeles...

    ReplyDelete
  3. wahhh dah beli ye kak.. bape ratus tu? sonok budak2 dapat gajet sendiri.. :)

    ReplyDelete
  4. cube bgtau berapa harga nih kak... bstnye.. tak kisahlah tablet pc pun, jnji blh ada game ek... bdk2 bkn nk gune bt call ke apa

    ReplyDelete
  5. beruntungnya anak2 akak.
    brp harga ni kak?

    ReplyDelete
  6. Nak tanya jugak berapa harganya kikikik

    ReplyDelete
  7. wa senang dah xyah nk gaduh dgn mak lepas nilagi hehe

    ReplyDelete
  8. budak pun dah pandai sekarang ni ...

    Chik Att

    ReplyDelete
  9. Seronok la anaak2 yer dpt tab pc.. :)

    ReplyDelete
  10. ade jugak plan nak belikan untuk My Anis.. tengok lah dulu..hehehe

    ReplyDelete
  11. comel jugak ey..tk de lak jumpa kat sini..

    ReplyDelete
  12. Masyukkk tur! cantik2...

    Sama-lah...ank2 yg conquer!

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang