Nuffnang saya

Followers

Monday, October 29, 2012

Port Dickson

Sekadar mengisi masa, nanti ada masa cerita lagi..
Sebelum ke Legoland singgah Port Dickson sebab
nak redeem voucer dari street deal 2D1N di Glory Beach Resort.
Berehat sebelum meneruskan perjalanan ke Johor Bahru.
Dua orang budak sangat gembira sebab di sini apartment jadi bilik ada dua,
ada ruang tamu ada dapur gak,
katanya lain kali kalau tidur hotel carilah bilik besar gini.. Alahai..


8 comments:

  1. dah lama tak berkursus kat glory nih..

    ReplyDelete
  2. Wahh akk nk ke legoland yer.. nnti sharing story yer.. pasti menarik :-)
    Have a safe journey kakak..

    ReplyDelete
  3. Satu je gmbr? Takleh jadi ni kak. Heheh. Mana cukup..

    ReplyDelete
  4. wah,cuti sakakn ye,kak :)
    camno boleh dpt voucher tu,kak?

    ReplyDelete
  5. Hheeee, diorang request nak hotel besar macam ni ye... :)
    Selamat bercuti :D

    ReplyDelete
  6. bestnya lepak port dickson...cuti2 sakan la akak sklrga ye....

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang