Nuffnang saya

Saturday, October 13, 2012

Rising Up to Our Challenges Workshop

Course Title :
Rising Up to Our Challenges Workshop

Speaker :
Dato Lawrence Chan, 
Personal Development Leadership Management Corporation (M) Sdn Bhd

Venue :
Lotus 1 & 2, Level 2,
Swiss-Garden Hotel & Residences Kuala Lumpur
 
Harini akak di sini Swiss Garde Kuala Lumpur. Semalam berkerja keras dari 8.30 pagi hingga 10 malam me"nebeng" di Giant Bandar Puteri. Minggu yang tidak berehat. Kalau ikut kawan akak yang dah pergi workshopni katanya seronok... Harap gituler takut terkulai layu, kata nak bermotivasi. Macam nampak nama ko yer Puan Nur !!! Kalau betul kita jumpa nanti yerk...
 Cari poster Rising Up to the Challenge tak jumpa yang inipun jadilah ....

8 comments:

  1. Not bad zila kalau Dato' Lawrence Chan jadi speaker. Semangat dia cakap tu...

    ReplyDelete
  2. Wahh... aku ingat ko mmg betol2 update psl course tu! takpe2.. ni pun kire update gak compare to me yg dah hampir seminggu `terbiar'

    well... for me mmg BEST!part yg plg best skali bile... TEAM AKU MENANG! hihihi

    psstt: jgn lupe amibik pic ko kt FB aku yea..! blog blom update.. bz!!!!!

    ReplyDelete
  3. wah menarik tu kak...selamat berkursus kak.....kongsi le ngan kami2 intipati kursus tuh kak....

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang