Nuffnang saya

Thursday, October 18, 2012

Khamis yang damai

Dah lama tak menulis di sini.. Alasan pertama ialah sibuk, bos baru balik dari 'maternity leave'... Alasan yang kedua pulak kabel kamera akak hilang, tak boleh nak transfer gambar.. Mesti beli yang baru, kalau tidak sunyilah blog akak nanti...  
Terima kasih kawan yang masih sudi singgah sini.... nanti bila keadaan membolehkan akak akan bersiaran seperti selalu...
 
FRIENDS ARE TREASURES

22 comments:

  1. tak per kak.. take ur time..
    banyak lagi keje nak uruskan.. siapkan dulu.. :) hopefully akak sihat2 selalu ya.. :)

    ReplyDelete
  2. assalam cho zila..memang khamis yang damai..redup je

    ReplyDelete
  3. tenang.. tenang.. kami sentiasa ada di sini.. ;)

    ReplyDelete
  4. selalu ziarah kengkawan juga...
    moga masalah cepat settle.....

    ReplyDelete
  5. kalau tak de gambar mcm tak lengkap je entry kita kan kak.. sy pun rasa perasaan yg sama :)

    ReplyDelete
  6. nak bukak tv berapa ni nak tgk akak bersiaran selalu?? =P

    ReplyDelete
  7. cept beli kabel baru ye..rindu nak tgk pic atiqah & dik ya

    ReplyDelete
  8. patut la senyap je...tak pe kita tunggu ye kak...

    ReplyDelete
  9. Tak per kak, take ur time. Alahai...camera hilang ker.

    ReplyDelete
  10. Biasa laa kalau boss dah balik dari cuti sure byk keje kan.. buat laa dulu kerja tuh.. :)

    ReplyDelete
  11. cam mano leh ilang tu kak ...:)

    ReplyDelete
  12. I BELIEVE YOU CAN!

    p/s: ASTRO sok... brok masyukkkk

    ReplyDelete
  13. oh...tap pe la...take u time...kekadang blog saya pon sunyi sepi..hhehehe

    ReplyDelete
  14. kalu bercerita mesti nak ada gambar kan,kalu x rasa mcm z best je..hihi (saya la tu..sikit2 nak letak gambar jugak)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang