Nuffnang saya

Followers

Tuesday, October 9, 2012

Kereta bermekap tuannya bila lagi

Harini sangat sibuk, tapi hati tu nak gak tengok blog.. Harga tablet PC seperti entry sebelum ini hanya di bawah RM300.. Tapi rasanya kalau beli di Plaza Low Yatt lagi murah, sebab kawan akak beli di sana. Beli tablet PC untuk budak-budakni yang paling seronok ialah dah kurang bunyi gaduhnya.

Tapi sesekali diaorang mintak juga nak tengok Galaxy Tab sebab sekarangni masing-masing dah akaun facebook sendiri. Bergaduh pulak pasal kawan siapa lagi ramai di facebook. Kelakar.. kelakar yang adiknyalah nak mengejapun tak berapa pandai ada hati nak ada facebook sendiri..
 
Gambar bawah hanya kenangan yang kereta iswara penuh kenangan dah masuk kedai untuk dimekapkan. Setelah sekian lama comot dan amat daif sekali, minggu lepas suami akak hantar juga keretatu. Rasa tak sabar menunggu keretani siap lebih daripada masa nak dapat kereta baru. Banyak kenangan dengan keretani weh!..

Yang paling sedih sebelum hantar ke bengkel terlupaler pulak posing sakan dengan kereta ini. Haritu lalu depan bengkel curi-curi ambik gambar padahal bolehjer singgahkan... Semalam lalu akak tak nampak dah, jenuh toleh kiri kanan. Mungkinkah minggu depan berseri-seri CAJ kesayanganku ini...

13 comments:

  1. lepas ini sure cantik keta lepas makeup..kan.. :)

    ReplyDelete
  2. mesti leabih kacak kete akk lepas ni ;) nnt apdet ya nak tengok.

    ReplyDelete
  3. selalu kita ni dulukan pada keperluan kan..utk diri sendiri...xde makna..

    ReplyDelete
  4. nak tengok gak.. minggu depan kete dah kuar.. jangan lupa amik gambar plak.. huhu.. best nye.. :) mesti tak sabar..

    ReplyDelete
  5. x sabau nk tunggu kak...bila da siap make up jgn lupa post pic tau..heee

    ReplyDelete
  6. takpe, org jgn mekap..bio kete mekap :)

    ReplyDelete
  7. wahh..mest x sabar nk tgk lps siapkan..
    sy pon x sabar jgak..;)

    ReplyDelete
  8. wah..pasti cantik bila dah makeup ni. hehehe

    ReplyDelete
  9. wahh, mesti excited kan nak tunggu CAJ siap :))

    ReplyDelete
  10. wah, jgn da xcam lepas dimekapkan udah ler..hehehe

    ReplyDelete
  11. lps ni cantik la kereta ksygnan akak tu....bseri2..hehe

    ReplyDelete
  12. minat jugak akak dgn make up kete eh hehe

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang