Nuffnang saya

Followers

Wednesday, October 31, 2012

Legoland mesti datang lagi

Selesai sudah keseronokan anak-anak di Legoland semalam. Budak-budak sangat gembira dan ayah juga dah cakap kita akan datang lagi sini tapi tunggu hotel di Legoland siap. Walaupun cuacanya sangat panas dan  sekejap hujan mood budak-budak sangat baik... yang tak baiknya ialah kamera akak tak elok lagi....

Gambar pembukaan cerita Legoland... stori mori nantilah dulu nak ronda rumah kawan-kawan... 
Semoga ada lagi lain kali.....  

32 comments:

  1. wah bestnya dah sampai Legoland ye

    ReplyDelete
  2. beshnya, dapat gi legoland..tak sabar nak tunggu story

    ReplyDelete
  3. Bestnya. Tak sabar nak tunggu citer.

    ReplyDelete
  4. w/pun mahal kira berbaloi2 la ye..

    ReplyDelete
  5. wahhh pegi bila tu. syoknye. ramai orang tak??

    ReplyDelete
  6. bestnye! teringin gak nk pegi nti huhu

    ReplyDelete
  7. bestnye.. tak sabar nak tunggu n3 penuh pasal legoland..:)

    ReplyDelete
  8. kak,cepatla crita..tak sabar nk 'enjoy' sama2 dlm crita tu..tgh plan nk pegi jgk ni so akak tlg detailskn skit pasal accommodation skali,ngeheheh!!over,tau!:P

    ReplyDelete
  9. Wow.. akakkkkk)))
    best nye dah terjah legoland.. alhamdullillah.. sure anak2 tak sabar2 nak masuk sblm sampai sana kan.. ehehehe.. melonjak2 diorang hepi.. :)
    nani tak tau ler nak pegi bila.. hehehe..

    ReplyDelete
  10. as salam

    akak maybe tk gi kut sbb jauh sgt johor tu..btw sonok gak kalau dapat gi :)

    ReplyDelete
  11. wahhh!!!ada rezeki nak g jugak la...

    ReplyDelete
  12. Seronoknyaa Zila dah pergi ye Legoland.. Berhajat jugak nak kesana tapi tak tau laa bila.. :)

    ReplyDelete
  13. wahhhhhhhhhhhhhh...dah rasmi ye kak...lieya jugak le tak tau lagi bile nak gi nie..tiket free tu ade la jugak ni hah member bagi...

    ReplyDelete
  14. wah...awal2 da pi legoland ye...mesti syok dua org tu..

    ReplyDelete
  15. mmg nak pergi, nak pergi...
    tapi kena kumpul duit dulu he..he..

    ReplyDelete
  16. best tu,,tak sabar nk tahu citer..ehehe

    ReplyDelete
  17. Kakak yg dekat tak pergi lagi. Zila yg jauh dah sampai.

    ReplyDelete
  18. wah bestnye dah pegi Legoland..teringin juga nak pergi..kena kumpul duit dulu.. :)

    ReplyDelete
  19. x sabar nk tau dlmnya.. cepat la akak wat n3 yerr

    ReplyDelete
  20. mesti best sgt2 kan....
    besar kawasan dia n byk y best kat dalam tu.. kalerful kan

    ReplyDelete
  21. best la anak2 akak dh smpi legoland...ibu dia pon sonok kut..hehe

    ReplyDelete
  22. saya ada plan nak pegi tapi nak tau jugaklah apa yang menarik sangat dengan Legoland ni, tak sabar pulak nak tunggu akak update ;p

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang