Nuffnang saya

Followers

Monday, July 1, 2013

Puncak Steak House

Salam Isnin yang ceria...
 
Memperkenalkan kedai baru buka di Puncak Jalil..
Harus diterjah ala-ala ejen Jalan Jalan Cari Makan...
Sekarangni Puncak Jalil terdapat lebih banyak kedai makan berbanding dengan Bandar Kinrara...
Sebabkan haritu malu kucing nak ambil gambar dapatlah 3 kepingjer...
Pemandangan dari depan kedai... 
Dik Ya tetap nak makan nasi walaupun kedai Western... 
Atikah yang setia dengan chicken grilled....
Suami akak makan sizzling chicken kot...
Rasanya bolehler kalau teringin nak makan western...
Hargapun boleh dikategorikan berpatutan...
Jomlah datang kalau berada di kawasan sini..
Harini akak akan cuba untuk melawat blog kawan tersayang.... 

18 comments:

  1. hehehehe dik ya leh kwan ngan i.nasi tetap pilihan hati.

    ReplyDelete
  2. nampak depan kedainya menarik perhatian dan selera

    ReplyDelete
  3. Adalah sekali dua ke Puncak Jalil tu pun gi open house rumah kawan kat situ.

    ReplyDelete
  4. Alamak..bila tgk ni..tetiba teringin nak mkn western :) :D

    ReplyDelete
  5. Steak takde sape ke yg order? Saya ni nak pegi Laman Grill makan steak pun tak pegi2 lagi.

    ReplyDelete
  6. dik ya cam abdul kecil saya..mesti cari nasi
    atikah pulak cam abdul sulung, western memang minat..heee

    ReplyDelete
  7. kak, meat ball ade tak kat situ?

    ReplyDelete
  8. menarik review akak...tergoda gak lieya ni hah...yg penting rase ok dan harga munasabah kan kak...

    pandai anak dare akak makn western...kalo anak2 lieya paling boleh pun spegeti jek laaaa....heheheheheh...lieya plak mmg minat western nie...menu diet le konon sbb takde karbo banyak sgt...

    ReplyDelete
  9. kedai baru bukak klu sedap mesti ramai yg datang

    ReplyDelete
  10. hurmmmm, jauh la pulak nak ke puncak jalil..

    ReplyDelete
  11. dah dekat ni....nanti bg alamat yer...kami pun suka buat JJCM ni..

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang