Nuffnang saya

Followers

Tuesday, July 16, 2013

Nuffnang yang baik hati

Terima kasih Nuffnang yang baik hati kerana telah bagi akak rezeki Ramadan...
Mungkin dah lama tak dapat sekali dapat banyakler pulak.. syukur....
Yang hairannya sejak akak dah tak update  blog sekerap selaluni pulak ada yang lekat...
Kot idak susah sesangat nak menyinggah...
Terima kasih kepada RHB Debit Mess Usage yang lama bertahan...
Semoga bertambahlah hendaknya bagi menyejukkan hati ini....

36 comments:

  1. Alhamdullillah.. rezeki.. agaknya memang nuffnang nak bagi banyak kut sebab saya pun ada 2/3 gak yang on going.. :)

    ReplyDelete
  2. tu dia berderet BE
    sy ada la 4 ketui ;)
    oklah dr xde

    ReplyDelete
  3. alhamdulilah.. rezeki namanye tu kak

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum kak cho..
    tahniahhhh!!!
    sama lah kita ada 6 gak tengah dok menari.. :)

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum kak cho..
    tahniahhhh!!!
    sama lah kita ada 6 gak tengah dok menari.. :)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah....murah rezeki akak....ini mcm kene update blog kerap ni kak heheheheh

    ReplyDelete
  7. Rezeki tu...semangat sikit nak berblog kan..

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah, rezeki bulan puasa tu.

    ReplyDelete
  9. Wah berderet tu zila, akak ada dua jer... Alhamdulillah ;)

    ReplyDelete
  10. wah, byk jgk tu..sy pny mcm x aktif aje..hihi

    ReplyDelete
  11. Wowowow!!!
    Berderet kak...
    Rezeki ramadhan :)

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah rezeki ramadhan . bila la agaknya giliran saya ...

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah.. byk tu kak.. tahniah!

    ReplyDelete
  14. Ohh banyak tu. Rezeki. Tak lama lagi dah boleh cash out.

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah rezeki tu. JM tgk ramai gak blogger lain pun dpt imbuhan..tapi JM belum lagi huhuhu

    ReplyDelete
  16. rezki jgn di tolak kak....ni leh wat untuk shopping raya nnti ni...tahniah =)

    ReplyDelete
  17. Tahniah..rezeki ramadhan..kita punya nuffnang bln ni x naik2 lagi :(

    ReplyDelete
  18. Tulah.... Ramai yg ckp byk dapat iklan walau tak update blog tu yg pelik tu....
    Apapun dah rezeki Cz

    ReplyDelete
  19. wahhh.. meriahnye BE akak~ masyuk lah lepas nih..
    tahniah kak~

    ReplyDelete
  20. rezeki bulan ramadhan..bila la my turn yer

    http://amawife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. Bulan ramadhan ni kakak perhati macam murah hati aje kan nuffnang. Ramai kawan blogger yg makin bertambah-tambah rezeki dapat darinya.

    ReplyDelete
  22. Alhamdulillah, rezeki..Tahniah ya...

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang