Nuffnang saya

Followers

Saturday, July 27, 2013

Pandora Lebaran

Tengok iklan di surat khabar terus teringat nak abadikan gambar gelang Pandora Lebaran ini kat blog akakni... Nampak cantikler sangatkan... kalauler boleh tambah 'charm' yang ada tentu berserilah hari raya tahun ini.. Ha.. ha .. beranganlah sebabnya suami akak dah kata nak tambahtu kenalah guna duit sendiri.  

Jom layan mata di bulan puasa ini dengan melihat keindahan gelang tangan Pandora edisi hari raya 2013 ini ... Ambil dari FACEBOOK/unforgettablemoments
A Raya Journey with Pandora with Preparation for Raya bracelet charm theme. 
Get a limited edition of 17 customized Pandora charm bracelet sets with prices ranging from RM286 onwards for Hari Raya.

Jom tengok gambar dan cerita dari Majalah Karangkraf
Terdapat lima set gelang tangan PANDORA yang boleh digayakan sebelum dan semasa menyambut hari raya. Antaranya, Keindahan Ramadan yang sarat dengan rona hitam, Persediaan Raya yang diterjemahkan menerusi warna merah jambu, Lebaran Raya berwarna hijau lambang warna ikon perayaan Syawal, Kemaafan dan Kegembiraan dengan menggunakan charm 94 batuan facet berwarna biru dan set Ceria, Bahagia dan Kasih Sayang yang menggabungkan charm emas dan gelang tangan emas 14 karat.
  
Jom layan pulak cerita dari Majalah Intrend
Cipta momen  indah di pagi Syawal dengan koleksi 'A Raya Journey with Pandora'. Sempurnakan baju raya baru anda dengan perhiasan kemas daripada Pandora seperti cincin dengan kuntuman bunga rona merah jambu. Desain moden dan kualiti paling tinggi bisa buat anda tumpuan utama kala menyambut hari kemenangan ini bersama keluarga tersayang.
 
Nak lagi cuci mata kenalah pergi ke cawangan Habib Jewel yang berdekatan....
Akakni kena pergi Bursa Malaysia juga harini..
dah dua minggu berturutler camner nak habis
shopping baju rayanyer ni... tiap-tiap minggu derjer hal....


22 comments:

  1. wah..rambang sat rasa mata nie..hehehe

    ReplyDelete
  2. cantiknyaaaaa... ena memang suka kumpul gelang2 ni.. nak trjah la

    ReplyDelete
  3. cantik...gelang raya akak thn ni yg ditmpah sudah siap.....tunggu nk pakai raya nnti...org kelate mmg setiap kali raya mesti tmpah gelang baru....he3X....

    ReplyDelete
  4. Hamboi. Cam nak beli jugak la. Tp rege boleh tahan mahal ek

    ReplyDelete
  5. hurmm..semua cantik dan menggoda hatiku...

    ReplyDelete
  6. cantik..tp sy ni bukan minat sgt dengan aksesori bagai.hehe

    ReplyDelete
  7. melting tgk pandora ni kak..
    teringinnn tapi simpan jelah keinginan ni dulu huhu

    ReplyDelete
  8. cantik betul pandora nih... kadang teringin nk beli tp tkt harga beribu2 tak mampu lah pulak... simpan duit lah skit2 kalu nk beli... nmpak comei kan kak...

    ReplyDelete
  9. cantik sgtttt.. tp simpan jelah angan2 utk memiliki pandora..hehe

    ReplyDelete
  10. cantiknya..mesti mahal...tak mampun eden :-)

    ReplyDelete
  11. Terus teringat kat kawan saya yang nama PANDORA. hahaha!

    ReplyDelete
  12. fuhhh berblink2 mate lieya kak..saje je tau kak..lieya minat gile pandora nieh....akak dah ade koleksi akak...lieya ni bile nak start nie...sekali dah beli siap lee dok ngumpul charm die plak kan heheheehehe

    ReplyDelete
  13. cantiknya....
    kenan lak yg bunga2 tu...
    tapiiiii takat kenan & tengok jer lah huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  14. Cantik laa..
    tapi tak berapa minat nak pakainyaa.. :)

    ReplyDelete
  15. cantik. tp kt melaka takde pandora ni kak. selalu tgk kawan2 punya je..cantik2 sgt

    ReplyDelete
  16. cantik.
    saya suka yabg ganbo atas sekali.

    suka je la kan.belinye tak la haha

    ReplyDelete
  17. Belo barang kemas sempena raya..beraya sakan ni

    tapi mmg cantik gelang tu..tengok pum berkenan, ongkos je tak berapa ada ni..

    ReplyDelete
  18. cantik2 semuanyer..menggoda sungguh,,alin plg berkenan yg first tuu..sure mahal kan..

    ReplyDelete
  19. Assalam puan,

    Saya ada menjual gelang Pandora terus dari Germany. Insya Allah harga lebih murah dan dihantar terus ke rumah anda. Sila lawati page saya :

    https://www.facebook.com/media/set/?set=a.238087202994710.56826.197644460372318&type=3

    Terima kasih

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang