Nuffnang saya

Followers

Tuesday, July 9, 2013

Hari terbuka Sekolah Atikah

Akak dalam kelas Atikah di Sekolah Kebangsaan Seksyen 1 Bandar Kinrara. Harini nak jumpa dengan guru kelas dia
 
Atikahnya cuti sebab demam.. semalampun dia pergi sekolah tapi dalam pukul 4.00 petang gitu cikgu telefon cakap Atikah pening. Terpaksalah ayah dia ambil dari sekolah. Harini cikgu cakap tak payah datang sebab lepas ambil laporan pencapaian boleh bawak balik anak. Jadi lebih baik Atikah berehat dirumah.
Lama juga emak bapak budak-budakni jumpa dengan cikgunyer... akak dapat no32... masa akak menulisni baru nombor 16... jenuh pukul berapaler boleh selesainyani....
Budak-budak seronok sebab tak der kelas... 
Bukti no 32 
Jangan lama-lama wahai ibu bapa...
baru tahun 1 jer kot...

23 comments:

  1. singgah jgk ptg2 ni & nak wish ucap selamat menjalani ibadah puasa dan mudah2an amalan kita diterima Allah swt hendaknyer !

    ReplyDelete
  2. Selamat berpuasa. Ada system no...sib baik tak cam klinik @ hospital tu punya system...Semoga cepat sembuh & pembelajarannya x terganggu..Esok puasa tau...

    ReplyDelete
  3. salam ramadhan zila..bestnya boleh update sambil menunggu..acik masih lagi tak pandai nak guna telefon untuk update..

    ReplyDelete
  4. lama jugak nak kena menunggu tu....
    selamat berpuasa yer...

    ReplyDelete
  5. aik.nk jumpa cikgu pon kena amik num eh skrg ni.dulu xyah pon.hehehe.salam ramadhan kak.

    ReplyDelete
  6. sepat lg ye kak menulis.. ape la result atikah tu yer

    ReplyDelete
  7. jenuh jugak tu menunggu....
    Selamat berpuasa.

    ReplyDelete
  8. rindunye nak masuk kelas.. rindu zaman sekolah~

    ReplyDelete
  9. Salam ramadhan & selamat berpuasa kak. Semoga ibadah kita bukan hanya dibulan ramadhan sahaja, tapi dibulan² yang seterusnya.

    ReplyDelete
  10. selamat menyambut ramadhan,
    amboi...siap ambik no tu...pestime tgk cmni...

    ReplyDelete
  11. assalam cho
    he heee sabar menanti giliran
    Selamat berpuasa ye Cho, maaf andai ada salah silap

    ReplyDelete
  12. selamat berpose kak...
    zmn skrg nih mmg style kene amik nombor dulu yek kalu hari terbuka

    ReplyDelete
  13. baru saya tahu . nak jumpa cikgu pun kena ambil no. semoga anak cepat sembuh ... selamat berpuasa ...

    ReplyDelete
  14. Puas menunggu kalau macm tu Zila
    Selamat berpuasa buar zila dan keluarga.

    ReplyDelete
  15. As salam Kak,

    Harap akak sihat disamping keluarga... semoga Atikah cepat sembuh... syafakillah...

    Dah terlanjur jenguk di blog akak ni... Marya nak ambil kesempatan ini utk pohon ampun & maaf jika sepanjang perkenalan di alam maya ni ada yg terguris & terusik dihati... Salam Ramadhan buat akak sekeluarga... xoxoxo :))

    ReplyDelete
  16. ooo ade buat sistem nombor mcm bank pula


    :D


    aritu kite ikut ibu amek report card adik kite simple je tak pyh nombor2 :P


    p/s: Selamat berpuasa akak dan keluarga:)

    ReplyDelete
  17. Salam ramdhan k.cho. oooo...begini rupanya parent meet day di sek ren :)

    ReplyDelete
  18. Salam Ramadhan utk Cho Zila sekeluarga :)

    ReplyDelete
  19. Kena amik nombor ke? Dah makin sistematik dah.

    Bagus ayat kat dinding tu, tiada hari tanpa belajar'.

    Semoga atikah cepat sembuh.

    ReplyDelete
  20. wahhh...bagus2..siap ada no giliran tu :)

    ReplyDelete
  21. Lama lagi tu CZ.... Sabar je le....

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang