Nuffnang saya

Followers

Thursday, June 12, 2014

Majlis Doa Selamat dan Sambutan Harijadi

Terima kasih kawan-kawan yang masih sudi singgah sini...
Rasa semangat datang balik...
Walaupun dah lama tak buat entri baru tetap kawan-kwan ingat lagi pada akak...

Inipun kisah bulan lepas...
Nampak sangatkan bulan Mei yang sendu...
Sebenarnya banyak aktiviti tapi tak sempat nak buat semuanya...
Majlis ini diadakan di Jalan Melati Gombak...
Mak saudara suami mengadakan majlis doa selamat/tahlil...
Juga dibuat majlis harijadi untuk cucunya Tisya dan Hanie..

Jom layan gambar yang juga dua teratas akak ambil dari facebook sepupu...
Kumpulan Marbahan yang sentiasa tampil sedondon...
Majlis membaca yassin dari grup marhaban...
Selamat hari jadi Tisya yang baju warna biru dan Hani yang baju warna merah...
Meriah dengan 4 biji kek... 
Makanan haritupun meriah tapi pahamjerler kalau dah M tu ...
Paksa anak ibu pakai baju kurung... 
Sayangkan baju kurungni jarang dipakai... 
Ibupun teringin nak bergambar.. sipi-sipijerler... 

16 comments:

  1. meriah sungguh ni..alalala..ibu malu tapi mahu bergambar ye. hehe

    ReplyDelete
  2. amboiii kek smpi 4 bijik ek..mau tak meriahnya..

    ReplyDelete
  3. hamboiii meriah nye...sampai 4 biji kek =)

    salam singgah & salam perkenalan

    ReplyDelete
  4. Cantiknya baju kurung anak dara tu. Manis jer bila pakai sepasang macam tu....

    ReplyDelete
  5. cho zila syg sentiasa dihati.. line tenet kita dah pulih haruslah dtg jengok member2..

    ReplyDelete
  6. eh.. kek tu memng mengiurkan..

    ReplyDelete
  7. lamaaa tak tgk ibu nya.. : )

    ReplyDelete
  8. meriahnye kak...sampai 4 bijik kek hah...puas laaa tetamu dpt mkn kek sedap2 heheeheheh....kek comel2 plak tu heheheeh....

    ish akak ni, mase akak senyap tu dok cari2 gak apesal akak tak update blog nie....rindu nak bace komen akak kat blog lieya tau...

    ReplyDelete
  9. sampai 4 bijik kek..menangis pengantin tengok..jeles..hihi..
    cantik la bajukurung tu,.siyes

    ReplyDelete
  10. Vavaava..byknye kek..;))

    Alaaaaa nape sipi2 jewww tewwww..hihi

    ReplyDelete
  11. Banyaknya kek, Cho. Birthdaynya dua orang tu ajekan. Memanglah meriah gini. Cantik baju anak dara Cho tu tapi malas nak tanya beli kat mana sebab kita takda anak dara :)

    ReplyDelete
  12. Wlaupun lama x update, Jm tetap reader setia blog akak tau

    ReplyDelete
  13. Nape ibu tak pakai baju melah mcm dik ya..
    Teringin nak berselfie jugak rupanya ibu...

    ReplyDelete
  14. 4 biji kek tu....puas nk habiskan tu

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang