Nuffnang saya

Followers

Wednesday, June 11, 2014

Wordless Wednesday ~ Terima kasih MD

Terima kasih untuk kawan blog yang MUMMYDEARIE yang sudi memberi...
Tak sangkalah dengan hubungan melalui blog akak jumpa ramai rakan yang baik hati...
Ikhlas tau dari mummy dearie...
Terima kasih bebanyak wahai sahabat blog akak tersayang...
Inilah hadiahnyer ... cantikkan... 
nanti akak ambik gambar selfie masa pakai tudung comeltu..

27 comments:

  1. wah dpt adiah dr blogger..best kn

    ReplyDelete
  2. Alhamduulillah sambil berblog .. sambil menambah kawan.. untung la dapat hadiah dari blogger lain :D

    ReplyDelete
  3. a'aaa la akak ni..lama sangat menyepi..sibuk ke??

    last ahad pagi zee jumpa dikya kat giant..hahaaa..intai gak akak tapi tak nampak bayang..rasanya dikya ngan ayahnya jer kot..atikah pon takde..

    ReplyDelete
  4. bestnya
    anyway anum dah url nie yang baru
    http://anumkhairil.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Cantek tudung tu~
    tahniah kak~ sangat bertuah lah akak~

    ReplyDelete
  6. bestnya dpt hadiah...lawa lak tu...

    ReplyDelete
  7. Cantik tudung tu Cho Zilla.. murah rezeki bila ramai kawan ni kan :)

    ReplyDelete
  8. Salam Kak.. cantik tudung tu.. makasih pd yg memberi.. MD ni mmg pemurah kan..:)

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. Terima kasih Cho kerana sudi bertandang. Gembira hati ni bila Cho sukakan pemberian saya. Pening kepala sebenarnya tak tahu apa nak dibeli. Main masuk, keluar, masuk keluar sampul Poslaju jek. Last-last pejam mata, masukkan ajelah. Suka ke tidak, belakang cerita :)

    ReplyDelete
  11. zila..kena tayang gmbr selfie ni,
    tahniah

    ReplyDelete
  12. silapakai nk tgk ..dah lama tak update ni ....

    ReplyDelete
  13. oh.. md x tulis surat cinta pun kata..okey..nak gi minta surat cinta nanti.

    ReplyDelete
  14. tahniah2..dapat tudung cantik..nanti posing ok

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah...rezeki. Cantik tudung tu.

    ReplyDelete
  16. cantik color nya
    alhamdulillah rzeki sahabat maya

    ReplyDelete
  17. Salam kak. Saya pun dapat tau. Kaler cekelat. Nnt pun nak selfie la untuk tunjuk kat MD hadiah pemberiannye ittewww...

    ReplyDelete
  18. Bestnya...ni yg tak sabar tgk akak berselfie nie :-)

    ReplyDelete
  19. saya pun pembaca setai blog MD ni . dia punya meroyan blh habis terus bateri lappy ni ... heheheee

    ReplyDelete
  20. Wah...dpt tudung rupanya.....cantik....nanti dah pakai...silalah berselfie yeh CZ

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang