Nuffnang saya

Followers

Tuesday, June 10, 2014

Rindu kamu... kamu.. kamu...

Rindu sesangat dengan kamu semua...
Tapi masa seolah tidak mencukupi untuk terus menulis di sini...
Harap dapat berkunjung ke blog korang...
Rindu nak membaca kisah percutian korang semua....
Tidak tahu bagaimana nak memulakan entri...
Hanya gambar permulaan semoga selepas ini lebih baik lagi...



Cerita kisah cuti kami akan menyusul kemudian....

18 comments:

  1. Salam Kak.. ha'ah perasan juga, lama Kak sepi tanpa N3 kan... bercuti2 rupanya..:)

    ReplyDelete
  2. Rindu jugak dgn Cho Zilla.. cepat2 lah update entri bercuti tu ye :)

    ReplyDelete
  3. lama akak tak da kan...mmm saya tak penah sampai kat sini, percaya tak..percaya la kakak

    ReplyDelete
  4. cuti balik kg ek kak....seronoknya

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Falsya tunggu entry akak..hehehe

    ReplyDelete
  7. Rindu sama kak Zila...ke mana menghilang tu...cuti sekolah ni bawak anak2 ke Melaka ke kak

    ReplyDelete
  8. menara condong ke tu zila? saya ni lama nak ke sana tak berkesempatan

    ReplyDelete
  9. saya nampak gambar menara condong....yg bawah tu kat Bkt Melawati ke? :P

    ReplyDelete
  10. Lama menyepi kak. Saya tak ke mana pon cuti skolah ni. Sian anak².

    Rindu nak baca blog jer ker. Tak rindu nak jumpa saya...hehehe...

    ReplyDelete
  11. cuti2 teluk intan ke balik mengundi ni. heheh!!!patut lama xnampak @wind of change. ingat dah xnak kawan. hehe

    ReplyDelete
  12. kat mana tuh? ajak la kami skali :)

    ReplyDelete
  13. Bercuti dan menyepi tetapi berbahagia bersama keluarga ... bagus la :D

    Utama kan keluarga dulu kemudian baru lah blog hahahaa :p

    ReplyDelete
  14. ke perak kita ye...hihihi pangkor n teluk intan...

    ReplyDelete
  15. cuma kenal satu gambar jer . menara condong teluk intan ...

    ReplyDelete
  16. Eh, tak komen lagi ke?

    Baguslah kalau Cho dah start menulis entri semula. Lama sungguh berhibernate ni, Cho. Buang virus M tu ambil vitamin R je ya :)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang