Nuffnang saya

Saturday, November 12, 2011

Trans Studio Bandung

Gambar suami akak yang pergi ke Trans Studio Bandung (the largest indoor theme park in the world). Oleh kerana akakpun tak sampai lagi ke sini biarlah gambar yang menceritakan segalanya....

Bukan Empat Mata rancangan kesukaan suami akak... entah apa yang bestnya entahler....


Sabar.. tahun depan Insyaallah kami sampai anak beranak pula...

8 comments:

  1. bestnya sis.. ntah bila dapat p sana.. ;)

    ReplyDelete
  2. Nampak cantik sangat tempatnya ya kak..

    ReplyDelete
  3. wahhh.. bestnye.. next week kakak nani yang sulong akan berangkat ke bandung.. jalan2 kat sana plak.. nani ni bila nak bleh naik kapal terbang pun tak tau la.. blom sampai seru lagi, walaupun dah ada planning.. seronoknya akak dapat pergi sana next year.. moga2 semuanya berjalan dengan lancar.. aminnnnn..

    akak.. kaler umah dah tukar ye.. :) cantekkk..

    ReplyDelete
  4. bestnya...mcm USS singapore jer...pernah tgk rcgan Bukan 4 mata tu..mmg best..klakar...

    ReplyDelete
  5. i'd been here before this since i'm currently staying in jakarta..hehe. memang banyak tempat yang menarik di bandung..;)))

    ReplyDelete
  6. bestnyerrrrr..
    kl alya pegi sure takmo balik..
    tinginnyer nk pegi jugak,
    tp kena pikir ongkos plak..
    huhuhu..
    shanteeek sgt tempat die, cam uss plak..

    ReplyDelete
  7. akak,,, yang akak nampak 11.11.11 tu kat giant tu sah2 bukan nani.. nasib baik akak tak tegur.. kalau tak mmg sah2 salah.. eheh.. nani dah lama tak gi giant kinrara kak.. sejak kaki retak ni jalan pun tak leh jauh2 kak.. semuanya terhad.. :D heheh..

    nani dah balik dari melawat MIL... hihihihi

    ReplyDelete
  8. kat bandung pun ada studio eh..bestnya..bila la kami nk smpi tmpt gini..hehe

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang