Nuffnang saya

Followers

Monday, November 14, 2011

Hanya Gambar

Gambar yang diambil dari kamera adik bongsu akak yang kebanyakan adalah gambar belakang orang maka layan sahaja gambar kami di Marina Island tempohari.

Mak su ngan dik Ya

Adriana, Marcella ngan Atikah.

Along ngan aris

Pakcik Man menunjuk ajar budak2 cara-cara memancing ikan.
Pakcik Man nak tunjuk skil.
Sambil menunggu hasil tangkapan.Macam betoi-betoiler memancing budak-budakni... Atikah ngan marcela
Walaupun kami di situ hanya sekejap cuma tapi terasa seronok pulak sebab kebetulan hari rayatu semua adik beradik akak balik kampung. Secara keseluruhan raya aidil adha kali ini memang best sebab dapat berkumpul beramai-ramai.....

11 comments:

  1. Sis, kadang2 picca yg dr arah blakang ni unik tau.. Ina pun suka snap dr blakang ni.. ;)

    ReplyDelete
  2. Gambar2 tu nampak menarik semuanya.. :D

    ReplyDelete
  3. bestkan dpt kumpul ramai2, adikbadik..
    wlpn letih & hingarbingar tetap sonot.. =)

    my alya kalo sepupu sepapat dtg langsung tak hirau mak-bapak, mkn minum pun tak henggat dh.. ;-p

    ReplyDelete
  4. teringin nureen gambar pose dr blkg.. ;)

    ReplyDelete
  5. lawa2 gmbo...dr arah blkg tu lg lawa.

    ReplyDelete
  6. tenang la tempat ni... mahal tak?

    ReplyDelete
  7. mahal x adik beli rumah kt marina island tu..bestnya kalau ada rumah kt tmpt2 bercuti ni

    ReplyDelete
  8. bagus gak bergambar dari belakang kan

    ReplyDelete
  9. hehe..saya pun suka gambo arah belakang..
    tak suka sgt arah tepat depan kalu nak nampakkan lagi dramatik la kan..hehe

    ReplyDelete
  10. santik2 gambo akk... ;)

    rajin sket je kak..pasai FB dah kena block kat opis ni..x de keje..layan blog r balik..fp lembab sgt nk loading..hehehe..

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang