Nuffnang saya

Followers

Wednesday, November 2, 2011

Goodies untuk birthday Azalia dan Naufal

Masih lagi pasal majlis sambutan harijadi Azalia dan Naufal yang lalu kerana terlalu banyak gambar untuk dikongsikan sebagai kenangan. Entry ini khas untuk kenangan tentang barangan yang ada dalam goodies bag. Semoga Azalia juga Naufal tahu betapa kami sebagai ibu bapa ingin melakukan yang TERBAIK berdasarkan kemampuan hanya untuk membahagiakan dan menceriakan hari istimewa mereka itu.

Ini teddy bear yang comel untuk digantung pada bag atau handphone.
2 dalam 1 kegunaannya iaitu boleh menjadi pen dan juga sebagai torchlight.
Yang ini untuk kanak-kanak riang dan juga yang dah besarpun boleh gak..
Beg yang berwarna biru untuk memuatkan semua barang-barang.
Dan tidak ketinggalan hadiah untuk birthday boy dan girl dari kami sekeluarga.

Ya Allah Permudahkan Perjalanan hidup mereka

http://www.theweeklypay.com/index.php?share=403305

7 comments:

  1. ok tu..mahal2 jgk brg lam goodies beg tu..

    ReplyDelete
  2. berapa harga pen merangkap torchlight tu...menarik la...

    ReplyDelete
  3. menariknya goodies utk besday anak..

    kami tak pernah lagi buat sambutan besday anak.. huhuuu... beli kek comel tu jer sbg tanda ingatan..

    ReplyDelete
  4. wah....best nyer...hapy b'day...;d

    ReplyDelete
  5. wah menariknya isi goodie bag ni

    ReplyDelete
  6. bestnya...mcm2 ada dlm goodies bag tu.

    salam kenal dari izan... samalah nama anak kita... kat sini nama ahmad naufal.

    ReplyDelete
  7. nama boy tu sama dengan my kid punye nama... mohammad naufal...

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang